Βόμβα από το HBO: Δεν προχωράει το prequel του Game of Thrones!
News

Βόμβα από το HBO: Δεν προχωράει το prequel του Game of Thrones!

Έκπληξη τεραστίων διαστάσεων από το HBO, αφού αποφάσισε να μην προχωρήσει με το prequel του Game of Thrones, που θα εξελισσόταν κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Νύχτας και θα είχε για πρωταγωνίστρια τη Ναόμι Γουότς.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε γυρίστηκε ο πιλότος της σειράς και όπως φαίνεται δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους του καναλιού, με το deadline να αποκαλύπτει ότι η showrunner, Jane Goldman, έστειλε e-mail στους ηθοποιούς και τα μέλη του συνεργείου για να τους ενημερώσει για την αρνητική εξέλιξη.

Το σενάριο και το γενικότερο κόνσεπτ της σειράς είχε βοήθεια και από τον George RR Martin που είχε δηλώσει ενθουσιασμένος από την προοπτική της νέας αυτής σειράς, όμως δεν ήταν η μόνη που βρισκόταν σε διαδικασία υλοποίησης.

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι το πράσινο φως για να προχωρήσει σε δημιουργία πιλότου, πήρε άλλη μία μία σειρά που θα ασχοληθεί με τους Ταργκάρυεν και θα εξελίσσεται εκατοντάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones.

To ΗΒΟ δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα επίσημα και λογικά δεν θα το κάνει αλλά έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση του George RR Martin που λογικά δεν θα αργήσει να έρθει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ