Οι δημιουργοί του Game of Thrones αποχώρησαν από το Star Wars για το Netflix!
News

Οι δημιουργοί του Game of Thrones αποχώρησαν από το Star Wars για το Netflix!

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο του Star Wars. Όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης οι David Benioff και D.B. Weiss αποσύρθηκαν από τη δημιουργία μίας νέας τριλογίας του Star Wars, δηλώνοντας έλλειψη χρόνου.

Η συμφωνία τους με τη Disney είχε ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο του 2018 και μάλιστα θεωρήθηκε ως ένας από τους βασικότερους λόγους, που δεν δόθηκε περισσότερος χρόνος στο Game of Thrones.

Στις αρχές του Φθινοπώρου ανακοινώθηκε ότι οι δυο τους υπέγραψαν μία τεράστια συμφωνία με το Netflix για να παράγουν εκεί υλικό, αλλά κανένας δεν είχε φανταστεί ότι θα επηρεαστεί η συμφωνία τους για το Star Wars, αφού μάλιστα το δικό τους πρότζεκτ ήταν το πρώτο που περιμέναμε στις αίθουσες στη μετά-Skywalker εποχή το 2022.

Η πρόεδρος της LucasFilm, Kathleen Kennedy, ήταν διπλωματική στην ανακοίνωση της τονίζοντας ότι ελπίζει να υπάρξει συνεργασία στο μέλλον, αλλά τώρα πλέον στρέφει το βλέμμα στην επόμενη δεκαετία ταινιών και σειρών.

Θυμίζουμε ότι ο Ράιαν Τζόνσον του Last Jedi ετοιμάζει μία τριλογία, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες μάθαμε ότι ο Kevin Feige (το αφεντικό της Marvel) θα ασχοληθεί και αυτός με κάποιο πρότζεκτ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ