Πέσιμο στους Metallica από τον κιθαρίστα των Thin Lizzy: «Με πήδ*ξαν οι μπάσταρδοι - Δεν με πλήρωσαν ποτέ»
News

Πέσιμο στους Metallica από τον κιθαρίστα των Thin Lizzy: «Με πήδ*ξαν οι μπάσταρδοι – Δεν με πλήρωσαν ποτέ»

To Φθινόπωρο του 1998 οι Metallica κυκλοφόρησαν το Garage Inc. που περιείχε φυσικά τη διασκευή στο Whiskey in the Jar και λίγους μήνες μετά πήγαν στην Ιρλανδία για μία εμφάνιση στο Point Theatre, του Δουβλίνου.

Μαζί τους στη σκηνή ανέβηκε τότε, ο Eric Bell, ιδρυτικό μέλος των Thin Lizzy και όπως υποστηρίζει τώρα, 20 χρόνια μετά, οι Metallica του χρωστάνε λεφτά από τότε.

«Ετοιμαζόμουν να φύγω και είχε έρθει ένα αμάξι να με πάει σπίτι. Περίμενα περίπου 2.000 δολάρια, ένα ποσό που δεν ήταν τίποτα για αυτούς. Ένα μέλος της ομάδας τους όμως ήρθε να με χαιρετήσει και μου έδωσε, μπλουζάκια, καπελάκια και μπρελόκ. Φεύγοντας συνειδητοποίησα ότι δεν είχα πάρει φράγκο. Περίμενα ότι θα μου έρθει κάτι με το ταχυδρομείο αλλά τίποτα. Αργότερα κάποιος δικός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιον από το μάνατζμεντ τους αλλά δεν ήταν δυνατόν». 

Οι ατάκες του Eric Bell είναι από συνέντευξη του στην Irish Sun αλλά σε κανένα σημείο δεν λέει αν είχε υπογράψει κάποιο συμβόλαιο.

«Δεν πίστευα αυτό που έκαναν, γιατί είναι πολύ βολεμένοι. Έπρεπε να έχω πάρει 2 χιλιάρικα αλλά με πήδηξαν οι μπάσταρδοι»!

https://youtu.be/Zx3de3AxBXk

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: