Χαράζει νέα πορεία για τους Πειρατές της Καραϊβικής η Disney - Τι θα γίνει με τον Τζακ Σπάροου
News

Χαράζει νέα πορεία για τους Πειρατές της Καραϊβικής η Disney – Τι θα γίνει με τον Τζακ Σπάροου

Μέχρι να πάρει στα χέρια της το Star Wars και τις ταινίες της Marvel, οι Πειρατές της Καραϊβικής ήταν το μεγαλύτερο franchise της Disney, με όλες τις ταινίες να κάνουν τρομερή πορεία στο box office.

Η αλήθεια είναι όμως, ότι στη δεκαετία που διανύουμε οι δύο ταινίες που βγήκαν στους κινηματογράφους, αν και επιτυχημένες οικονομικά, έδειξαν σταθερά σημάδια ποιοτικής πτώσης που κάνουν αναγκαία την αλλαγή πορείας.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν το Hollywood Reporter, η Disney προσέλαβε τον σεναριογράφο του Chernobyl, Craig Mazin και τον βετεράνο των «Πειρατών», Ted Elliott (έχει γράψει το σενάριο στις τέσσερις πρώτες ταινίες), για να βρουν τρόπους που θα συνεχιστεί η ιστορία ακόμα και αν αυτό σημαίνει ολικό reboot.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να μάθουμε αν ο Τζόνι Ντεπ θα εμπλακεί με κάποιον τρόπο στο νέο πρότζεκτ, παρά το γεγονός ότι ο Τζακ Σπάροου ήταν ο βασικός λόγος που το κοινό αγάπησε τις πρώτες περιπέτειες.

Το σίγουρο είναι ότι ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ θα είναι και πάλι στη θέση του παραγωγού. Η πιο πρόσφατη ταινία, το Dead men Tell No Tales κυκλοφόρησε το 2017 και έφτασε τα 750 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ