H καλύτερη σκηνή που γυρίστηκε για το Joker δεν μπήκε στην ταινία
News

H καλύτερη σκηνή που γυρίστηκε για το Joker δεν μπήκε στην ταινία

Η επιτυχία τoυ Joker σε ολόκληρο τον κόσμο είναι σαρωτική και πολύ μεγαλύτερη ακόμα και από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Η ταινία του Τοντ Φίλιπς θα γίνει τις επόμενες ημέρες το πιο εμπορικό R-Rated πρότζεκτ όλων των εποχών, ενώ μία μετριοπαθής πρόβλεψη του φέρνει τελικές εισπράξεις που θα αγγίξουν τα 900 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Γιοακίν Φίνιξ μίλησε μαζί με τον σκηνοθέτη στο Collider και αποκάλυψε ότι η αγαπημένη του σκηνή δεν μπήκε ποτέ στην ταινία και δεν θα τη δούμε ούτε σε κάποιο μελλοντικό director’s cut.

Πρόκειται για μία σκηνή με τον Άρθουρ Φλεκ και τον Ράνταλ, την ώρα που πηγαίνουν στο γραφείο των κλόουν.

«Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων σκεφτήκαμε ότι ήταν από τις καλύτερες σκηνές που γυρίσαμε. Πάντα μου άρεσε πάρα πολύ. Και μετά μου λέει ότι θα κοπεί. Σκέφτηκα ότι δεν το εννοούσε αλλά όταν είδα το τελικό αποτέλεσμα κατάλαβα τον λόγο. Ήταν προφανές» δήλωσε ο Γιοακίν Φινιξ.

Η αρχική διάρκεια της ταινίας ήταν περίπου δυόμισι ώρες κάτι που σημαίνει ότι έμειναν έξω αρκετές σκηνές στο τελικό μοντάζ, αλλά όπως εξηγεί ο Τοντ Φίλιπς στη συνέντευξη που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, δεν του αρέσουν καθόλου τα director’s cut και η εκδοχή που έφτασε στους κινηματογράφους είναι και η τελική.

Η ταινία προβάλλεται ακόμα στους κινηματογράφους και στην Ελλάδα αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να γίνει η πιο εμπορική της δεκαετίας ξεπερνώντας το Ένας Άλλος Κόσμος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ