Ζούμε στη χώρα που υπάρχει κόσμος που γκρινιάζει για συναυλία των Judas Priest!
Music

Ζούμε στη χώρα που υπάρχει κόσμος που γκρινιάζει για συναυλία των Judas Priest!

Το πρωί της Τρίτης είχαμε την πρώτη ανακοίνωση για μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού από το Release Athens που αφορούσε την επιστροφή των Judas Priest στη χώρα μας τον Ιούλιο, με αφορμή τον εορτασμό για τα 50 χρόνια της μπάντας.

Ο Rob Halford έχει δηλώσει ότι ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για αυτή την περιοδεία με τραγούδια που έχουν πολλά χρόνια να παίξουν ή θα παρουσιάσουν για πρώτη φορα ζωντανά. Καλή φάση σκεφτόμαστε σε μία πρώτη ανάγνωση της είδησης, σωστά;

Σε μερικούς τύπους στην Ελλάδα, αυτή η ανακοίνωση προκάλεσε την ανάγκη να διαμαρτυρηθούν. Ναι, να διαμαρτυρηθούν για την άφιξη των Judas Priest στην Ελλάδα.

Για τους δικούς τους λόγους ο καθένας, αλλά αν συγκεντρώσουμε όλες τις διαμαρτυρίες, το πιο λογικό συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε στους λόγους γκρίνιας περικλείεται πολύ εύκολα στο «γιατί έτσι…».

Μετά τις εντυπωσιακές αφίξεις που είχαμε στη χώρα μας τη διετία 18-19, κοντεύουμε πάλι να ξεχάσουμε ότι για μία πενταετία ούτε καν μας πλησίαζαν τα μεγάλα συγκροτήματα και τώρα πάμε να αρχίσουμε πάλι τις διαμαρτυρίες. Καλό λοιπόν θα είναι να μην θεωρούμε δεδομένα κάποια πράγματα. Ειδικα στην περίπτωση των Priest που δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες ακόμα να τους δούμε λόγω ηλικίας και θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε ερχομό τους ως πιθανότατα τον τελευταίο.

Και ρε παιδιά, είναι Οκτώβριος ακόμα. Πέρυσι τέτοια εποχή ούτε που φανταζόμασταν τον καταιγισμό ανακοινώσεων που ακολούθησε και τι είδαμε τελικά το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Φυσικά και υπάρχουν απωθημένα στον κόσμο, αφού για παράδειγμα οι Slipknot έχουν πολύ καιρό να έρθουν, οι Tool το ίδιο και φυσικά σε αυτές τις θέσεις βάλτε όποιο άλλο συγκρότημα θέλετε, αλλά η μία συναυλία που ανακοινώνεται δεν αναιρεί μία άλλη. Δεν σας είπε κάνενας ότι είχε να διαλέξει ανάμεσα στον έναν και τον άλλον και επέλεξε αυτόν που δεν σας έκανε.

Τώρα βέβαια, καθόμαστε και γράφουμε εμείς και ζητάμε από κόσμο να μην είναι αρνητικός. Είμαστε φαντασιόπληκτοι τι να κάνουμε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ