Αυτές οι σκηνές που κόπηκαν από το Game of Thrones θα εξηγούσαν καλύτερα τη μεταμόρφωση της Nτενερις
News

Αυτές οι σκηνές που κόπηκαν από το Game of Thrones θα εξηγούσαν καλύτερα τη μεταμόρφωση της Nτενερις

Το Game of Thrones μας αποχαιρέτησε τον Μάιο με μία σεζόν που χαρακτηρίστηκε από βιασύνη και μεσοβέζικες λύσεις. Οι χαρακτήρες κατέληξαν από τη μία στιγμή στην άλλη εκεί που υποτίθεται ότι έπρεπε να καταλήξουν, αλλά η πορεία τους δεν αναλύθηκε ποτέ κάτι που αποτελούσε το βαρύ χαρτί της σειράς όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Η λύση όπως έχει δηλώσει πολλές φορές ο George RR Martin θα ήταν η σειρά να συνεχιζόταν, αφού υπήρχε μπόλικο υλικό για να καλύψει, όμως υπάρχουν λεπτομέρειες που ίσως να βοηθούσαν ειδικά στην περίπτωση της Ντενέρις.

Το Insider διάβασε το σενάριο όλων των επεισοδίων της 8ης σεζόν, αφού είναι διαθέσιμα στη βιβλιοθήκη Writers Guild Foundation στο Λος Άντζελες και βρήκε σκηνές που δεν μπήκαν ποτέ στα επεισόδια.

Υπάρχουν πολλές σκηνές που θα εξηγούσαν καλύτερα τους λόγους που οδήγησαν την Daenerys στην απόφαση να τους κάψει τελικά όλους. Στο 4ο επεισόδιο με τίτλο The Last of The Starks, ο Jon Snow συζητά με την Ντενέρις το θέμα της διεκδίκησης του θρόνου. «Σε αηδιάζει» του λέει αυτή αναφερόμενη στην αποκάλυψη ότι είναι συγγενείς.

Σε μία άλλη σκηνή ο Jon και ο Varys συζητούν για τη σχέση του πρώτου με την Daenerys, ενώ στη συνέχεια αυτή του μιλάει για το θέμα. Ο Jon της απαντάει με μία από τις δύο ατάκες που είχε σε ολόκληρη τη σεζόν. «Είσαι η βασίλισσα μου» της λέει.

«Μόνο αυτό είμαι για σένα; Η βασίλισσα σου;» του απαντάει η Ντενέρις.

Τονίζοντας τα συναισθήματα του Jon σε αυτή τη σκηνή το σενάριο αναφέρει. «Είναι περίπλοκο για αυτόν. Την αγαπάει, αλλά δεν συμφωνεί καθόλου με αυτά που κάνει. Την ποθεί. Την φοβάται. Και αυτή καταλαβαίνει τις επιφυλάξεις του».

«Η Daenerys ψάχνει απεγνωσμένα να ακουμπήσει κάπου. Δεν θυμάται πότε ήταν η τελευταία φορά που ένιωσε τόσο μόνη» συνεχίζει το σενάριο.

Ανάμεσα στις κομμένες σκηνές υπάρχει επίσης μία με τον Greyworm και την Missadei που τονίζει ακόμα περισσότερο το πόσο αποκομμένη από όλους είναι η Ντενέρις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ