O Ταραντίνο αρνήθηκε να κόψει σκηνές του Once Upon a Time in Hollywood για την Κίνα
News

O Ταραντίνο αρνήθηκε να κόψει σκηνές του Once Upon a Time in Hollywood για την Κίνα

To Once Upon a Time in Hollywood ήταν μεγάλη εμπορική επιτυχία για την Αμερική αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο, με εισπράξεις που έφτασαν τα 370 εκατομμύρια δολάρια και ήταν δεδομένο ότι θα φτάσει τα 400 με την πρεμιέρα της ταινίας στην Κίνα που ήταν προγραμματισμένη για τις 25 Οκτωβρίου.

Η ταινία δεν θα προβληθεί όμως τελικά εκεί, αφού όπως αποκαλύπτει το Hollywood Reporter ο Κουέντιν Ταραντίνο αρνήθηκε να κόψει σκηνές όπως του ζητήθηκε.

Ο λόγος που οι Κινέζοι ζήτησαν αλλαγές δεν έχει γίνει γνωστός αλλά θεωρείται βέβαιο ότι έχει κάνει με τη διαμαρτυρία της κόρης του Bruce Lee για τον τρόπο που απεικονίζεται ο πατέρας της στο Once Upon a Time in Hollywood.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Shannon Lee επικοινώνησε με το Εθνικό Τμήμα Κινηματογράφου της χώρας και απαίτησε αλλαγές, την ώρα που άνθρωποι από ο ευρύτερο περιβάλλον του Bruce Lee είχαν δηλώσει την αντίθεση τους με το… πορτραίτο του στην ταινία του Ταραντίνο, τονίζοντας ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ο Ταραντίνο, δεν είναι από τους ανθρώπους που αφήνουν τα στούντιο να… παίζουν με τις ταινίες του και έχει ειδικό όρο στο συμβόλαιο του που του επιτρέπει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη τελική μορφή που φτάνει στις αίθουσες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ