Καυτή η ανάσα του Joker στον Παπακαλιάτη: Ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο σε δύο εβδομάδες
News

Καυτή η ανάσα του Joker στον Παπακαλιάτη: Ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο σε δύο εβδομάδες

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν με την ταινία του Joker στην Ελλάδα και αυτό το διαπιστώνει εύκολα κάνεις, με μία ερώτηση στο περιβάλλον του (οικογενειακό και φιλικό). Όλο και κάποια θεία θα βρεθεί ή κάποιος που έβλεπε στους κινηματογράφους μόνο ταινίες τύπου Bachelor και θα πει ότι «ναι» πήγε και το είδε.

Γίνεται με λίγα λόγια χαμός και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει πλέον 15 ημέρες από την πρεμιέρα του. Όπως ανακοίνωσε λοιπόν η εταιρεία διανομής, Tanweer, μέχρι την Τετάρτη που μας πέρασε η ταινία είχε ξεπεράσει τα 500.000 εισιτήρια πριν καν μπει στο «καυτό» τρίτο τετραήμερο (Πέμπτη έως Κυριακή).

Με αυτή την επίδοση σκαρφάλωσε άνετα στην 5η θέση των ταινιών με περισσότερα εισιτήρια στη χώρα μας στη δεκαετία που διανύουμε, μία ανάσα από το «Αν» του Παπακαλιάτη, που βλέπει πλέον και την κορυφή που κρατάει με το «Ένας άλλος Κόσμος» να κινδυνεύει άμεσα.

Το απόγευμα της Δευτέρας όταν και θα έχουμε τον απολογισμό του τετραημέρου θα ξέρουμε αν το Joker πάτησε ήδη κορυφή ή θα χρειαστεί μερικές ημέρες ακόμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ