Αυτός θα είναι ο Riddler στη νέα ταινία του Batman!
News

Αυτός θα είναι ο Riddler στη νέα ταινία του Batman!

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η συμπλήρωση του καστ για τη νέα ταινία του Batman που ετοιμάζει ο Matt Reeves. Έτσι, μετά την ανακοίνωση ότι η Ζόι Κράβιτζ θα υποδυθεί την Catwoman και την απόσυρσή του Τζόνα Χιλ από τις συζητήσεις για συμμετοχή στην ταινίας, έχουμε άλλη μία σημαντική εξέλιξη.

Το ρόλο του Riddler, αναλαμβάνει ο Πολ Ντέινο, γνωστός για τη συμμετοχή του στο There Will be Blood δίπλα στον Ντάνιελ Ντει-Λούις το 2007. Τον έχουμε δει επίσης -ανάμεσα σε άλλα- στα Escape at DannemoraSwiss Army Man και Looper. 

Στον συγκεκριμένο ρόλο θυμόμαστε φυσικά τον Τζι Κάρεϊ στο Batman Forever του 1995, αλλά η νέα ταινία δεν έχει φυσικά καμία σχέση με το πολύχρωμο τσίρκο του Τζόελ Σουμάχερ (που είχε και καλές στιγμές) και αναμένεται να μας παρουσιάσει μία πιο προσγειωμένη και νουάρ εκδοχή του Σκοτεινού Ιππότη.

Πρωταγωνιστής θα είναι ο Ρόμπερτ Πάτινσον και μαζί του θα είναι πολύ από τους παραδοσιακούς εχθρούς του Batman. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2020 και η πρεμιέρα της ταινίας είναι προγραμματισμένη για το καλοκαίρι του 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ