O Neil Patrick Harris στη νέα ταινία του Matrix!
News

O Neil Patrick Harris στη νέα ταινία του Matrix!

Διαμορφώνεται σιγά σιγά το καστ του νέου Matrix έτσι μετά τον Κιάνου Ριβς, την Κάρι Αν Μος και τον Yahya Abdul-Mateen II έχουμε ακόμα μία προσθήκη.

Όπως αποκάλυψε το Variety, ρόλο στην ταινία θα έχει ο Neil Patrick Harris γνωστός φυσικά ως ένας από τους πρωταγωνιστές του How I Met Your Mother. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές αφού το σενάριο της νέας ταινίας καλύπτεται από άκρα μυστικότητα.

Στη σκηνοθεσία επιστρέφει η Lana Wachowski που έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τους Aleksandar Hemon και David Mitchell.

Αυτός θα είναι ο πρώτος ρόλος σε μπλοκμπάστερ του Hollywood  για τον Neil Patrick Harris, που πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο “A Series of Unfortunate Events” του Netflix. Αυτές τις ημέρες συζητά την επιστροφή της στο ρόλο της Niobe και η Jada Pinkett Smith, ενώ δεν ξέρουμε ακόμα αν θα δούμε στη νέα ταινία τον Λόρενς Φίσμπερν.

Η τριλογία του Matrix αποτελούσε ένα τεράστιο «χαρτί» για τη Warner Bros που έψαχνε την τελευταία τριετία τρόπο να επιστρέψει σε αυτό το σύμπαν. Τελικά, όλα πήγαν καλά και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ