O καταδικασμένος παιδόφιλος δεν θα πάρει φράγκο για το τραγούδι του που ακούγεται στο Joker
News

O καταδικασμένος παιδόφιλος δεν θα πάρει φράγκο για το τραγούδι του που ακούγεται στο Joker

Το Rock and Roll Part 2 είναι το τραγούδι που ακούγεται την ώρα που ο Joker του Γιοακίν Φίνιξ κατεβαίνει χορεύοντας τις σκάλες λίγο πριν φτάσει στο στούντιο της τηλεοπτικής εκπομπής που είναι καλεσμένος.

Είναι ένα πολύ γνωστό τραγούδι που κυκλοφόρησε το 1972, έφτασε μέχρι το νούμερο στα charts της Αμερικής και χρησιμοποιείται μάλιστα σε πολλά γήπεδα. Ο  Gary Glitter που το έγραψε μαζί με τον παραγωγό Mike Leander, είναι καταδικασμένος παιδόφιλος και βρίσκεται στη φυλακή για πολλά κακουργήματα, ανάμεσα τους ο βιασμός ανηλίκου, πολλαπλές σεξουαλικές επιθέσεις και κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

Υπήρξαν λοιπόν αντιδράσεις για την επιλογή του τραγουδιού και το ενδεχόμενο ο εγκληματίας να βγάλει και λεφτά από τα δικαιώματα, όμως τελικά τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Μιλώντας στους LA Times εκπρόσωπος της εταιρείας Snapper Music, τόνισε ότι έχουν στην κατοχή τους όλα τα δικαιώματα των τραγουδιών του αφού τα πούλησε πριν από περίπου 20 χρόνια και φυσικά δεν θα έχει καμία αξίωση από τα κέρδη του Rock and Roll Part 2.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: