Αυτή είναι θα είναι η Catwoman στη νέα ταινία του Batman!
News

Αυτή είναι θα είναι η Catwoman στη νέα ταινία του Batman!

Ενώ κινούμαστε σε ρυθμούς Joker, με την ταινία να σαρώνει τα ταμεία σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα, έχουμε πάντα στην άκρη του μυαλού μας τη νέα ταινία του Batman που αναμένεται στους κινηματογράφους σε δύο χρόνια.

Ξέρουμε ήδη ότι ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα υποδυθεί τον Σκοτεινό Ιππότη, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Μπεν Άφλεκ, ένω κατα καιρούς ακούμε διάφορες πληροφορίες για το κάστινγκ χωρίς όμως επίσημη ανακοίνωση.

Αυτό που μάθαμε και επίσημα από τη Warner Bros είναι πώς η Catwoman θα είναι στην ταινία του Ματ Ριβς και μάλιστα θα την υποδυθεί η Ζόι Κράβιτζ. H 30χρονη ηθοποιός (κόρη του Λένι Κράβιτζ και της Λίσα Μπόνετ) είχε υποδυθεί την Catwoman και στην animation ταινία Lego Batman, ενώ την έχουμε δει στο Big Little Lies, στο Fantastic Beasts and Where to Find Them και στο σίκουελ, αλλά και στο Mad Max: Fury Road.

Θυμίζουμε ότι στο ρόλο της Catwoman έχουμε δει την Αν Χαθαγουέι στο Dark Knight Rises του 2012, την Χάλε Μπέρι στην ομώνυμη ταινία του 2004 και την Μισέλ Φάιφερ στο Batman Returns του 1992.

Τα γυρίσματα της νέας ταινία αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο στην Αγγλία ενώ η πρεμιέρα της θα γίνει το καλοκαίρι του 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: