«Βιαστικό το φινάλε του Game of Thrones», λέει ένας από τους σκηνοθέτες του
News

«Βιαστικό το φινάλε του Game of Thrones», λέει ένας από τους σκηνοθέτες του

Από τις 8 σεζόν του Game of Thrones πέρασαν πολλοί σκηνοθέτες και ένας από τους πιο γνωστούς ήταν ο Neil Marshal που έχει στο βιογραφικό του ένα από τα καλύτερα θρίλερ της προηγούμενης δεκαετίας, το Descent του 2005.

Ο Marshall σκηνοθέτησε δύο από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς, το Blackwater του 2012 και το Watchers on the Wall του 2014, με το δεύτερο να είναι μάλιστα υποψήφιο για emmy.

Και μπορεί να θεωρεί τους δύο δημιουργούς της σειράς πολύ καλούς στη δουλειά τους αλλά δεν του άρεσε ιδιαίτερα ο τρόπος που ολοκληρώθηκε η σειρά.

«Είναι πολύ δύσκολο να αμφισβητήσεις αυτούς τους δύο γιατί είναι ιδιοφυΐες και έκαναν εξαιρετική δουλειά γενικά. Αναπόφευκτα, θα ακολουθούσα έναν διαφορετικό δρόμο στη σκηνοθεσία. Μία από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα σε αυτά τα δύο επεισόδια, ήταν ότι μπορούσα να φέρω τις ιδέες μου και να τις συζητήσουμε ειδικά στις μάχες και στο πως λειτουργούν» τόνισε μιλώντας στο Metro.co.uk.

«Συμφωνώ με την κριτική που έγινε και χαρακτήριζε το φινάλε βιαστικό. Όλοι κατέληξαν εκεί που έπρεπε να είναι, αλλά έφτασαν εκεί βιαστικά» κατέληξε.

Η τελευταία σεζόν του Game of Thrones, παρά τις δεκάδες υποψηφιότητες για Emmy, αποδοκιμάστηκε έντονα από το κοινό και τα έξι επεισόδια της έχουν τη χειρότερη βαθμολογία στην ιστορία της σειράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ