Διπλές εμφανίσεις σε φεστιβάλ της Αμερικής η ανακοίνωση των Metallica - Καμία αναφορά στον James Hetfield
News

Διπλές εμφανίσεις σε φεστιβάλ της Αμερικής η ανακοίνωση των Metallica – Καμία αναφορά στον James Hetfield

Η αντίστροφη μέτρηση που είχαν ξεκινήσει οι Metallica τη Δευτέρα, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης και τελικά η ανακοίνωση που έκαναν μπορούμε να πούμε ότι δεν δικαιολόγησε τον ντόρο.

Και αυτό γιατί μάθαμε ότι θα παίξουν σε πέντε φεστιβάλ της Αμερικής το 2020 και μάλιστα με διπλές εμφανίσεις στο κάθε ένα από αυτά. Μία την Παρασκευή και μία την Κυριακή και μάλιστα με διαφορετικό σετ κάθε φορά. Κάτι που γίνεται για πρώτη φορά και η ανακοίνωση το τονίζει αυτό.

Τα πέντε φεστιβάλ είναι τα Epicenter, Welcome To Rockville και Sonic Temple Art + Music Festival τον Μάιο, το Louder Than Life τον Σεπτέμβριο και τοAftershock τον Οκτώβριο.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι στην παρουσίαση που έγινε από τον διοργανωτή τον φεστιβάλ μαζί με τον Lars Ulrich δεν έγινε καμία αναφορά στον James Hetfield που έχει μπει ξανά για αποτοξίνωση εδώ και μερικές εβδομάδες και αυτός μάλιστα ήταν ο λόγος που ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους σε Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία.

Το πρόγραμμα του συγκροτήματος περιλαμβάνει περιοδεία στη Λατινική Αμερική την Άνοιξη και έτσι όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή που μιλάμε το Καλοκαίρι του 2020 είναι κενό από υποχρεώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: