Όσοι δεν προλάβατε το S&M 2 των Metallica στους κινηματογράφους έχετε μία τελευταία ευκαιρία
News

Όσοι δεν προλάβατε το S&M 2 των Metallica στους κινηματογράφους έχετε μία τελευταία ευκαιρία

Το βράδυ της Τετάρτης έκανε πρεμιέρα και στην Ελλάδα το S&M 2 των Metallica με τις αίθουσες να γεμίζουν σε πολλές πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα.

Επειδή όμως το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν τεράστιο σε ολόκληρο τον κόσμο, η Trafalgar Releasing ανακοίνωσε ότι θα γίνουν κι άλλες προβολές για να δοθεί η ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να βιώσουν το θέαμα στους κινηματογράφους.

Μπορείτε να βρείτε προβολές κοντά στον τόπο διαμονής σας κάνοντας κλικ εδώ.

H Trafalgar Releasing παρουσιάζει την ταινία S&M2, μία must-see επετειακή συναυλία των 20 ετων γενεθλίων του πρωτοποριακού album S&M των Metallica μαζί με την San Francisco Symphony. Δείτε ξανά τους Metallica στη σκηνή μαζί με την San Francisco Symphony και τον θρυλικό conductor Michael Tilson Thomas σε ένα show που μαγνητοσκοπήθηκε live στην 6 και 8 Σεπτεμβρίου. Τα δύο αυτά shows μάλιστα ήταν και το opening show του state-of-the-art Chase Center. Η ταινία S&M2 περιλαμβάνει classics από το album S&M του 1999 καθώς και συμφωνικές version μεταγενέστερων κομματιών των Metallica. H προβολή του S&M2 δίνει στους fan της μπάντας στην Ελλάδα την μοναδική ευκαιρία να δουν ένα σπουδαίο μουσικό έργο σε μία απολύτως μοντέρνα μεγάλη κινηματογραφική οθόνη. Οι: James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett, Robert Trujillo, San Francisco Symphony και Michael Tilson Thomas στο απόλυτο μουσικό γεγονός. Δεν χάνεται!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: