Ακύρωσε ξανά την ευρωπαϊκή του περιοδεία ο Ozzy: «Δεν πεθαίνω, αναρρώνω»
News

Ακύρωσε ξανά την ευρωπαϊκή του περιοδεία ο Ozzy: «Δεν πεθαίνω, αναρρώνω»

Με την φημολογία για την κατάσταση της υγείας του να έχει φουντώσει το προηγούμενο διάστημα, ο Ozzy Osbourne δημοσίευσε ένα μήνυμα μέσω βίντεο, που μας ενημερώνει ότι αναρρώνει αλλά θα χρειαστεί περισσότερο καιρό από ότι είχε υπολογίσει.

Έτσι, ακυρώνει για δεύτερη φορά την ευρωπαική του περιοδεία που ήταν προγραμματισμένη για την άνοιξη του 2020, μαζί με τους Judas Priest, αλλά η αντίστοιχη της Αμερική παραμένει στο πρόγραμμα για τον επόμενο Μάιο.

Ο Ozzy μας λέει ότι έρχεται και το νέο του άλμπουμ ενώ ευχαριστεί τον κόσμο για την υπομονή του. Σύμφωνα με τη Live Nation της Σουηδίας η ευρωπαϊκή περιοδεία θα μεταφερθεί το 2021.

«Είμαι εδώ για να σας ενημερώσω για την κατάσταση μου. Όπως μπορεί να έχετε ακούσει, στο ξεκίνημα της χρονιάς, είχα μία άσχημη πτώση. Τσάκισα τον λαιμό μου και έπρεπε να κάνω εγχείρηση. Έχω περισσότερες βίδες και μέταλλα από ότι στο αμάξι μου. Δεν πεθαίνω, βρίσκομαι στο στάδιο της ανάρρωσης, απλά χρειάζεται περισσότερο χρόνο από όσο είχαμε υπολογίσει. Έχω βαρεθεί να είμαι κολλημένος στο κρεβάτι όλη την ημέρα. Ανυπομονώ να σηκωθώ και να ξεκινήσω πάλι.

Αλλά θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα. Ακυρώνω την ευρωπαϊκή περιοδεία γιατί δεν είμαι έτοιμος ακόμα. Δεν αποσύρομαι -έχω πολλές συναυλίες να κάνω ακόμα- αλλά όταν επιστρέψω για την αμερικανική περιοδεία θέλω να είμαι 100% έτοιμος. Επίσης, έχω ένα νέο άλμπουμ στο ορίζοντα. Ευχαριστώ τη μπάντα μου, τους ανθρώπους μου στο crew, τη Live Nation και πάνω από όλα τους Judas Priest. Θέλω να πω ένα πράγμα στους οπαδούς. Ειλικρινά σας ευχαριστώ για την υπομονή και την αφοσίωση σας. Σας αγαπώ όλους. Τώρα αφήστε με να γίνω καλύτερα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ