Πανικός σε κινηματογράφο που έδειχνε το Joker - Ο κόσμος τρόμαξε από ύποπτη παρουσία και εκκένωσε την αίθουσα
News

Πανικός σε κινηματογράφο που έδειχνε το Joker – Ο κόσμος τρόμαξε από ύποπτη παρουσία και εκκένωσε την αίθουσα

Μπορεί το Joker να ξεκίνησε την πορεία τους στους κινηματογράφους με ρεκόρ Οκτωβρίου, όμως όλη αυτή η κουβέντα και η παραφιλολογία γύρω από την ταινία έχει δημιουργεί έντονη ανησυχία στην Αμερική.

Μετά λοιπόν το περιστατικό που είχαμε το Σάββατο με κόσμο να αποχωρεί από αίθουσα του Μανχάταν, είχαμε άλλο ένα περιστατικό σε κινηματογράφο του Long Beach.

Κατα τη διάρκεια της προβολής, ένας τύπος κατέβηκε προς την οθόνη και στάθηκε όρθιος στο πλάι κοιτώντας προς το κοινό, ενώ είχε στην πλάτη του ένα σακίδιο. Επικράτησε πανικός, με τον κόσμο να εκκενώνει την αίθουσα, ενώ κλήθηκε άμεσα η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον υπόπτο στην αίθουσα και του έκαναν σωματικό έλεγχο χωρίς να βρουν πάνω του ούτε όπλα, ούτε εκρηκτικά, αλλά τον συνέλαβαν τελικά αφού εκκρεμούσε ένταλμα εναντίον για άλλο αδίκημα.

Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας είχε γίνει γνωστό ότι στη Νέα Υόρκη αναμένεται να τοποθετηθούν μυστικοί αστυνομικοί στις αίθουσες για να προλάβουν το οτιδήποτε, ενώ και το FBI σε μία από τις σπάνιες δημόσιες τοποθετήσεις του τόνισε ότι παρατηρεί την online δραστηριότητα γύρω από την ταινία για παν ενδεχόμενο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: