Slipknot και Tool μπήκαν στο ελληνικό top 10 - Έπεσε από την κορυφή ο Sin Boy
News

Slipknot και Tool μπήκαν στο ελληνικό top 10 – Έπεσε από την κορυφή ο Sin Boy

Κατάφεραν να πιάσουν κορυφή στην Αμερική με τα νέα τους άλμπουμ και να πάνε στο νούμερο ένα σε πολλές χώρες. Ο λόγος για τους Slipknot και τους Tool που επέστρεψαν σικογραφικά μετά από πέντε και 13 χρόνια αντίστοιχα σαρώνοντας στις πωλήσεις.

Και έφτασε η ώρα να τους δούμε επιτέλους και στο ελληνικό top 10 με το νέο chart που δημοσίευσε η IFPI το πρωί της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, το We are not Your Kind βρίσκεται στο νούμερο 9 και το Fear Inoculum στο 10, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι έπεσε από την κορυφή το άλμπουμ του Sin Boy.  Τον διαδέχθηκε στο νούμερο ένα η συλλογή SUN:SET 7.

Στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας τους στην Αμερική το Fear Inoculum των Tool έφτασε τις 270.000 πωλήσεις και γκρέμισε από την κορυφή την Taylor Swift, χωρίς μάλιστα να υποστηρίζονται από κάποιο πακέτο εισιτηρίου/άλμπουμ, κάτι που γίνεται συχνά τον τελευταίο καιρό για να δοθεί ώθηση στις πωλήσεις.

Από την πλευρά τους οι Slipknot πήγαν στην κορυφή και στην Αμερική για τρίτη συνεχόμενη φορά αλλά και στην Αγγλία μετά από 18 χρόνια!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ