Κάτι «τελειωτικό» ετοιμάζει το αφεντικό της Marvel για τον Spider-Man μετά τη συμφωνία με τη Sony
News

Κάτι «τελειωτικό» ετοιμάζει το αφεντικό της Marvel για τον Spider-Man μετά τη συμφωνία με τη Sony

Μας ξάφνιασε όλους ευχάριστα η ανακοίνωση της Παρασκευής, που έκανε γνωστό ότι η Disney τα βρήκε με τη Sony, έτσι ο Spider-Man θα παραμείνει στο MCU για τουλάχιστον μία σόλο ταινία, ενώ θα κάνει πέρασμα και από μία άλλη ταινία της Marvel.

Και ενώ με βάση τα όσα ειπώθηκαν δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η συνεργασία να επεκταθεί, το Hollywood Reporter αναφέρει ότι ο Kevin Feige ήδη ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα χωρίς τον Spider-Man.

«Ο Feige έχει στο μυαλό του ένα τέλος που θα ολοκληρώσει την πορεία του Peter Parker στο MCU και θα του δίνει την δυνατότητα παράλληλα να συνεχίσει στο κινηματογραφικό σύμπαν που χτίζει η Sony» τονίζει το δημοσίευμα.

Υπάρχει μία απλή ερμηνεία για αυτό το θέμα. O πρόεδρος της Marvel δεν θέλει να την πατήσει σε καμία περίπτωση, όπως πήγε να την πατήσει μετά το From From Home, όπου η ιστορία έμεινε ορθάνοιχτη και σε περίπτωση που ο Spider-Man δεν αναφερόταν ξανά θα υπήρχε στην εξέλιξη των πραγμάτων μία τρύπα τόσο μεγάλη όσο το σκάφος του Thanos.

Θέλει λοιπόν να έχει καλυμμένα τα νώτα σου κάθε περίπτωση, έτσι ακόμα αν ο Spider-Man επιστρέψει οριστικά στη Sony μετά τις επόμενες δύο ταινίες που θα τον δούμε στο MCU, η αποχώρηση του θα είναι όσο πιο βελούδινη γίνεται.

Η επόμενη σόλο ταινία του Spider-Man θα ανήκει στην 4η φάση του MCU και θα βγει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ