O δημιουργός του Walking Dead εξηγεί γιατί «σκότωσε» τον Ρικ στο κόμικ
News

O δημιουργός του Walking Dead εξηγεί γιατί «σκότωσε» τον Ρικ στο κόμικ

Μέσα στο καλοκαίρι που πέρασε, ήρθε το εντελώς αναπάντεχο τέλος του κόμικ του Walking Dead, μετά από 15 χρόνια και 193 τεύχη.

Στο προτελευταίο τεύχος είδαμε τον Ρικ να πέφτει νεκρός από τις σφαίρες του Sebastian Milton σε μια σκηνή που σόκαρε τους αναγνώστες, ενώ ένα μήνα ήρθε και το φινάλε χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση.

Ενόψει της πρεμιέρας της 10ης σεζόν του Walking Dead, o Ρόμπερτ Κιρκμαν μίλησε στο  Comicbook.com και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στον χαρακτήρα του Ρικ.

«Ο Ρικ Γκράιμς ‘έφτιαξε’ τον κόσμο σε τέτοιο σημείο που ένιωθε αρκετά ασφαλής, έτσι έπεσε νεκρός από τα χέρια του πιο αδύναμου χαρακτήρα στο κόμικ. Είναι η αποτύπωσης της εξαιρετικής δουλειάς που έκανε. Σε κανένα άλλο σημείο του κόμικ δεν θα είχε πεθάνει με τέτοιο τρόπο. Ήταν μόνο στο τέλος που κατάφερε επιτέλους να χαλαρώσει». 

Το Walking Dead επιστρέφει στο AMC στις 6 Οκτωβρίου αλλά εκεί τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά, αφού ο Ρικ έχει εξαφανιστεί (όλοι όμως τον θεωρούν νεκρό) και θα δούμε τη συνέχεια της ιστορίας του σε τρεις ταινίες που αναμένονται το επόμενο διάστημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ