O πρόεδρος της Marvel ετοιμάζει ταινία του Star Wars!
News

O πρόεδρος της Marvel ετοιμάζει ταινία του Star Wars!

O Kevin Feige είναι σίγουρα ο πιο επιτυχημένος παραγωγός της δεκαετίας που διανύουμε, αφού είναι ο άνθρωπος που επιμελήθηκε κάθε… γωνία του MCU με τεράστια κέρδη για τη Marvel και τη Disney που έχουν φυσικά ως κορυφή της επιτυχίας το Endgame με τα περισσότερα έσοδα όλων των εποχών στο Box Office.

Και μπορεί ο Feige αυτή την εποχή να ασχολείται με τον σχεδιασμό των επόμενων ετών για το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, όμως η Disney αφού βρήκε την «κότα με τα χρυσά αυγά» θα τον χρησιμοποιήσει και στο Star Wars.

Έτσι, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη ο πρόεδρος των Marvel Studios μαζί με την ομόλογο του στη LucasFilm, Kathleen Kennedy, θα επιμεληθούν μία νέα ταινία του Star Wars χωρίς όμως να ξέρουμε ακόμα την παραμικρή λεπτομέρεια.

«Με το τέλος της ιστορίας των Skywalker, η Kathy βαδίζει σε μία νέα εποχή ιστοριών για το Star Wars και ξέροντας το πόσο φανατικός οπαδός της σειράς είναι ο Kevin Feige, είναι λογικό αυτοί οι δύο παραγωγοί να συνεργαστούν σε μία νέα ταινία» δήλωσε ο Alan Horn, διευθυντής δημιουργικού της Disney.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι νέες ταινίες του Star Wars ετοιμάζουν ήδη οι δημιουργοί του Game of Thrones Dan Benioff και D.B. Weiss αλλά και σκηνοθέτης του Last Jedi,  Rian Johnson.

To Rise of The Skywalker κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ