Ο Κιτ Χάρινγκτον δεν έχει δει την τελευταία σεζόν του Game of Thrones

Roxx |
Ο Κιτ Χάρινγκτον δεν έχει δει την τελευταία σεζόν του Game of Thrones - Roxx.gr

To τέλος του Game of Thrones επηρέασε περισσότερο από κάθε άλλον τον Κιτ Χάρινγκτον που σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε μπει σε κλινικη αποτοξίνωσης αρκετές εβδομάδες πριν προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς για να αντιμετωπίσει θέματα στρες και κατανάλωσης αλκοόλ.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής στα βραβεία Emmy μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του καστ και τους δημιουργούς και αμέσως μετά την τελετή απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις αντιδράσεις και την έντονη αμφισβήτηση του φινάλε. Αποκάλυψε ότι ακόμα δεν έχει δει την τελευταία σεζόν, έτσι δεν μπορεί να καταλάβει τα όσα λέγονται.

«Αμφισβήτηση. Δεν έχω δει ακόμα τα επεισόδια, έτσι αντιμετωπίζω την αμφισβήτηση. Δεν έχω δει την τελευταία σεζόν, αλλά ξέρω τι περάσαμε στα γυρίσματα και ήταν δύσκολο. Όλοι έβαλαν την αγάπη τους και την καλύτερη προσπάθεια τους σε αυτό. Ξέραμε ότι αυτό που κάναμε ήταν σωστό με βάση τους χαρακτήρες γιατί ζήσαμε μαζί τους για δέκα χρόνια. Η αμφισβήτηση δεν μας επηρέασε» δήλωσε ο Κιτ Χάρινγκτον.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ