Netflix: Ο Οκτώβριος είναι γεμάτος νέες σειρές και ταινίες
News

Netflix: Ο Οκτώβριος είναι γεμάτος νέες σειρές και ταινίες

Το Φθινόπωρο έρχεται για τα καλά και o Οκτώβριος φέρνει μαζί του καταιγισμό νέων κυκλοφοριών στο Netflix. Ξεχωρίζουμε φυσικά την 5η σεζόν του Peaky Blinders αλλά και την ταινία του Breaking Bad που έρχεται στις 11 του μήνα.

Δημοφιλείς σειρές της πλατφόρμας, όπως το Big Mouth και η Μέθοδος Κομίνσκι επιστρέφουν επίσης με τη δεύτερη και τρίτη τους σεζόν αντίστοιχα ενώ από τις ταινίες του Netflix σημειώνουμε το The Laundromat με τη Μέριλ Στριπ, το Dolemite Is My Name με τον Έντι Μέρφι και το In the Tall Grass που βασίζεται σε ιστορία του Stephen King. 

Για όσους έχουν κάνει το λάθος και δεν τα έχουν δει να πούμε ότι έρχονται επίσης τον Οκτώβριο το Fury Road του Mad Max, το Quiet Place αλλά και το πρώτο Conjuring.

Αναλυτικά η λίστα με το περιεχόμενο μετά το trailer.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Η Ζωή με τον Εαυτό μου (18/10/2019)

Living with Yourself

Ο Τζορτζ Έλιοτ βρίσκεται σε γενικό αδιέξοδο. Μια μυστηριώδης θεραπεία θα τον φέρει αντιμέτωπο με μια καλύτερη έκδοση του εαυτού του, με κάποιες συνέπειες φυσικά…

Μεγαλώνοντας τον Ντίον (04/10/2019)

Raising Dion

Μετά τον θάνατο του άντρα της, η Νικόλ μεγαλώνει μόνη τον γιο της. Όταν ανακαλύπτει ότι εκείνος έχει ιδιαίτερες δυνάμεις, πρέπει να κάνει τα πάντα για να τον προφυλάξει.

Rhythm + Flow (09/10/2019)

Rhythm + Flow

Τι γίνεται όταν ένας ράπερ ενώνει δυνάμεις με έναν τραγουδιστή; Προκύπτει ένα απίθανο διαγωνιστικό σόου που θα βγάλει τα επόμενα αστέρια της μουσικής.

Prank Encounters: Εφιάλτης στην Κάμερα (25/10/2019)

Prank Encounters

Κρυφές κάμερες, επαγγελματίες ηθοποιοί και ανυποψίαστα θύματα. Ο Γκέιτεν Ματαράτσο είναι ο οικοδεσπότης μια νέας εκπομπής που υπόσχεται μεγάλες τρομάρες και αποκαλύψεις.

Το Είδα με τα Μάτια μου: Σεζόν 2 (11/10/2019)

Haunted: Season 2

Ιστορίες που σε στοιχειώνουν για πάντα. Ζωντανή αναπαράσταση τρομακτικών εμπειριών. Απλοί άνθρωποι διηγούνται στους δικούς τους ανατριχιαστικές στιγμές.

Αχόρταγο Δίδυμο: Σεζόν 2 (11/10/2019)

Insatiable: Season 2

Παράλληλα με τους νέους διαγωνισμούς καλλιστείων, η Πάτι κι ο Μπομπ παλεύουν με τις δικές τους ενοχές και τα προσωπικά ζητήματα, καθώς τα θύματα τούς καταδιώκουν.

Baby: Σεζόν 2 (18/10/2019)

Baby: Season 2

Δύο πλουσιοκόριτσα από τη Ρώμη, έχοντας βαρεθεί τους γονείς και το σχολείο, ταξιδεύουν στη σκοτεινή ζωή της νύχτας και ζουν διπλή ζωή, αναζητώντας την περιπέτεια.

Το Σπίτι των Λουλουδιών: Σεζόν 2 (18/10/2019)

La casa de las flores: Season 2

Παράλληλα με τον θρήνο της, η οικογένεια Ντε Λα Μόρα προσπαθεί να ανακτήσει την πουλημένη επιχείρηση, σχεδιάζει να εκδικηθεί και μπλέκει σε ερωτικές περιπέτειες.

Πόζα: Σεζόν 2 (30/10/2019)

Pose: Season 2

Νέα Υόρκη, δεκαετία του ’80. Μια γυναίκα ιδρύει τον δικό της οίκο και λειτουργεί ως μητρική φιγούρα για τους ανθρώπους γύρω της. Μια δραματική σειρά με πολύ χορό.

Η Μέθοδος Κομίνσκι: Σεζόν 2 (25/10/2019)

The Kominsky Method: Season 2

Ο δάσκαλος υποκριτικής Σάντι και ο κολλητός και ατζέντης του, Νόρμαν, επιστρέφουν για τη δεύτερη σεζόν της βραβευμένης κωμικής σειράς που υπόσχεται ξανά πολύ γέλιο.

Big Mouth: Σεζόν 3 (04/10/2019)

Big Mouth: Season 3

Σαχλές κάρτες, ανόητα κλισέ και πολύ άγχος. Για τον Άντριου, τον Νικ, την Τζέσι και την υπόλοιπη παρέα, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια πραγματική κόλαση

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Ρίβερντεϊλ: Σεζόν 4 (10/10/2019)

Riverdale: Season 4

Ο Άρτι κι η παρέα του επιστρέφουν για 4η σεζόν, πανέτοιμοι να προστατεύσουν τη μικρή πόλη τους και να αποκαταστήσουν την τάξη στις σκοτεινές συμμορίες του Ρίβερντεϊλ.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX 

Το Ξέπλυμα (18/10/2019)

The Laundromat

Η βραβευμένη Μέριλ Στριπ πρωταγωνιστεί σε μια ταινία που διερευνά τις απάτες με τις ασφαλιστικές. Στο πλευρό της οι Γκάρι Όλντμαν και Αντόνιο Μπαντέρας.

Τραύματα (Έρχεται Σύντομα)

Wounds

Η ζωή ενός μπάρμαν εξελίσσεται σε έναν φρικιαστικό εφιάλτη, όταν βρίσκει ένα κινητό τηλέφωνο που ξέμεινε στο μπαρ που δουλεύει μετά από έναν καβγά.

Κροταλίας (25/10/2019)

Rattlesnake

Όταν ένας κροταλίας δαγκώνει την κόρη της, μια γυναίκα είναι αναγκασμένη να κάνει συμφωνία με τον διάβολο για να προστατεύσει τη ζωή της κόρης της.

El Camino: Μια Ταινία του Breaking Bad (11/10/2019)

El Camino: A Breaking Bad Movie

Το πολυαναμενόμενο spinoff του “Breaking Bad”, με κεντρικό ήρωα τον Τζέσι που κατάφερε στο παρά πέντε να βγει αλώβητος από τα χέρια των ναρκοβαρόνων του Νέου Μεξικού.

Στα Ψηλά Χορτάρια (04/10/2019)

In the Tall Grass

Αδέλφια μπαίνουν σε έναν αχανή αγρό από χορτάρι για να βοηθήσουν ένα χαμένο αγόρι και καταλαβαίνουν ότι ίσως να μην ξαναβγούν. Από βιβλίο των Στίβεν Κινγκ και Τζο Χιλ.

Εφιάλτης στην Κλινική (18/10/2019)

Eli

Μια άγνωστη ασθένεια ταλαιπωρεί ένα αγόρι και το οδηγεί σε μια τρομακτική κλινική που ακολουθεί πειραματικές μεθόδους και είναι η μόνη ελπίδα του για θεραπεία.

Με Λένε Dolemite (25/10/2019)

Dolemite Is My Name

Ο Έντι Μέρφι υποδύεται τον αληθινό θρύλο Ρούντι Ρέι Μουρ, ο οποίος βρήκε τον τρόπο να αναδυθεί από το μηδέν, όταν το Χόλιγουντ του έκλεισε την πόρτα.

Fractured (11/10/2019)

Το Κάταγμα

Μετά την εξαφάνιση της γυναίκας του και της τραυματισμένης κόρης του από την εντατική, ένας άντρας ψάχνει πανικόβλητος και πείθεται ότι το νοσοκομείο κάτι κρύβει.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

Ζωή Χωρίς Χαρτιά (02/10/2019)

Living Undocumented

Οκτώ οικογένειες χωρίς χαρτιά μιλούν ανοικτά για τη ζωή στο περιθώριο και την απειλή της απέλασης από την Αμερική, αλλά και της βίας στην πατρίδα τους.

Τα Φαντάσματα της Σούγκαρ Λάντ (16/10/2019)

Ghosts of Sugar Land

Με την προσχώρηση του Μαρκ στο ISIS, οι άφωνοι Αμερικανοί μουσουλμάνοι φίλοι του από το Τέξας αναρωτιούνται ποια θα είναι η μοίρα του και γιατί επέλεξε τον εξτρεμισμό.

Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό (23/10/2019)

Breakfast, Lunch & Dinner

Ο διάσημος σεφ Ντέιβιντ Τσανγκ ξαναχτυπά με μια σειρά μαγειρικής που περιλαμβάνει όλα τα γεύματα της ημέρας αλλά και πολλούς διάσημους καλεσμένους.

Little Miss Sumo (28/10/2019)

Little Miss Sumo

Στα 21 της αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το γυναικείο σούμο. Παρ’ όλα αυτά, δεν σταμάτησε ποτέ να προσπαθεί να αλλάξει για πάντα το εθνικό σπορ της Ιαπωνίας.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Κάρμεν Σαντιέγκο: Σεζόν 2 (01/10/2019)

Carmen Sandiego: Season 2

Το παιχνίδι δυσκολεύει για την Κάρμεν, την Άιβι και τον Ζακ, καθώς οι ΒΑΪΛ εξαπολύουν μια ορδή από κακεντρεχείς νέους κακούς και η ΑΚΜΙ πλησιάζει.

Τα Σούπερ Τερατάκια: Σεζόν 3 (04/10/2019)

Super Monsters: Season 3

Τα αξιαγάπητα Σούπερ Τερατάκια παίρνουν νέα μαθήματα -και κάνουν νέους φίλους- εξερευνώντας τον κόσμο στο Πίτσφορκ Πάινς.

Ακαδημία Γκρίνχαουζ: Σεζόν 3 (25/10/2019)

Greenhouse Academy: Season 3

Οι περιπέτειες, τα μυστήρια και η δράση συνεχίζονται στην ελίτ Ακαδημία Γκρίνχαουζ όπου φοιτούν δύο αδέλφια που πρόσφατα έχασαν τη μητέρα τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: