Μισό δισεκατομμύριο για τα δικαιώματα μίας σειράς έδωσε το Netflix!
News

Μισό δισεκατομμύριο για τα δικαιώματα μίας σειράς έδωσε το Netflix!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


O πόλεμος του streaming αναμένεται να κορυφωθεί τους επόμενους μήνες με την πρεμιέρα των νέων υπηρεσιών από την Apple, τη Disney αλλά και τη Warner Media.

Και μπορεί το Netflix να είναι ο «βασιλιάς» στο χώρο, αλλά ήδη έχει απώλειες στη μάχη, αφού θα χάσει τα δικαιώματα για τα Φιλαράκια στις αρχές του 2020, αλλά και του Office έναν χρόνο μετά. Μιλάμε μόνο για τα δικαιώματα στην Αμερική.

Έτσι έπρεπε να κάνει μία κίνηση που θα αναθερμάνει το ενδιαφέρον για την υπηρεσία και δεν σκέφτηκε καθόλου το κόστος! Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν και επίσημα το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για το Seinfeld από το 2021 και για πέντε χρόνια με κόστος που έφτασε τα 500 εκατομμύρια δολάρια.

Τα δικαιώματα της σειρά μέχρι το τέλος του 2020 ανήκουν στο Hulu για την Αμερική και στο Amazon Prime για τις υπόλοιπες χώρες (ανάμεσα τους και η Ελλάδα).

To Seinfeld που έκανε πρεμιέρα το 1989 και ολοκληρώθηκε μετά από εννέα σεζόν το 1998, θεωρείται μία από τις καλύτερες και πιο επιδραστικές κωμικές σειρές όλων των εποχών, ενώ έχει κερδίσει τρεις χρυσές σφαίρες και δέκα βραβεία Emmy.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ