Ετοιμάζεται η επιστροφή του Office
News

Ετοιμάζεται η επιστροφή του Office

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


To μεσημέρι της Τρίτης η NBCUniversal ανακοίνωσε και επίσημα τη δημιουργία νέας streaming πλατφόρμας, που θα κάνει πρεμιέρα το 2020 και θα ονομάζεται Peacock.

Ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν και δύο reboot αγαπημένων σειρών του παρελθόντος, το Battlestar Gallactica αλλά και το Saved By The Bell, αλλά ο μεγάλος στόχος της προέδρου της πλατφόρμας, Bonnie Hammer, είναι ένας. Η επιστροφή του Office.

«Είναι η ελπίδα και ο σκοπός μου να κάνουμε reboot του Office. Τα δικαιώματα προβολής της σειράς επιστρέφουν σε εμάς το 2021, είναι η ελπίδα μου ότι θα βρούμε τρόπο να κάνουμε ένα σπουδαίο reboot. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις» τόνισε στο Deadline στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας πλατφόρμας.

Το NBCU πλήρωσε πρόσφατα πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια για να πάρει πίσω τα streaming δικαιώματα από το Netflix (για την Αμερική) και σίγουρα μία κανονική επιστροφή της σειράς θα αποτελούσε τεράστιο τηλεοπτικό γεγονός.

Υπάρχουν θεματάκια όμως σε αυτή την υπόθεση, αφού ο Στιβ Καρέλ που αποχώρησε στην 7η σεζόν έχει δηλώσει πολλές φορές ότι δεν βλέπει θετικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ και ο Τζον Κραζίνσκι έχει πλέον πολλές δουλειές στο Χόλιγουντ μετά την επιτυχία του A Quiet Place.

H αμερικάνική εκδοχή του Office έκανε πρεμιέρα το 2005 και ολοκληρώθηκε μετά από εννέα σεζόν το 2013, αλλά παραμένει μία από τις αγαπημένες συνήθειες σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει αποκτήσει νέα ζωή μέσα από τις προβολές  της σε Netflix και Amazon Prime.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ