Το Stand του Stephen King βρήκε τον μεγάλο κακό της σειράς και πολλούς ακόμα πρωταγωνιστές
News

Το Stand του Stephen King βρήκε τον μεγάλο κακό της σειράς και πολλούς ακόμα πρωταγωνιστές

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Ημέρα ανακοινώσεων ήταν η χθεσινή για την τηλεοπτική μεταφορά του Stand του Stephen King αφού συμπληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό το καστ.  Θυμίζουμε ότι είχαν ήδη ανακοινωθεί οι James Marsden, Amber Heard, Odessa Young και Henry Zaga ενώ ο Josh Boone είναι αυτός που υπoγράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία.

Η μεγάλη είδηση ήρθε λοιπόν με την αποκάλυψη ότι ο Alexander Skarsgård (True Blood και όχι μόνο) είναι αυτός που αναλαμβάνει τον ρόλο του Randal Flag, του μεγάλου κακού της ιστορίας του Stephen King , που τυγχάνει να είναι αδελφός του Bill Skarsgård που υποδύεται τον Pennywise στις ταινίες του IT.

Η δεύτερη σημαντική ανακοίνωση είναι η επιβεβαίωση ότι θα δούμε τη Whoopi Goldberg στο ρόλο της Mother Abigail, ενώ στο καστ μπαίνουν ακόμα οι Jovan Adepo, Owen Teague, Brad William Henke και Daniel Sunjata.  Ο συγγραφέας του βιβλίου, Stephen King, έχει γράψει ένα νέο τέλος που δεν υπάρχει σε καμία από τις εκδόσεις και εκεί θα μάθουμε τι έγινε με τους επιζήσαντες και την πορεία που ακολούθησαν.

Αυτή είναι η πλοκή του βιβλίου του King που κυκλοφόρησε το 1978:

Πρώτα ήρθαν οι μέρες της επιδημίας… Έπειτα ήρθαν τα όνειρα… Εφιάλτες που προειδοποιούσαν για την έλευση του σκοτεινού άντρα. Ο αποστάτης του θανάτου. Τα βήματά του ακούγονταν κάθε νύχτα στους δρόμους. Άρχοντας του πολέμου και πρίγκιπας του σκότους. Ήρθε η ώρα του. Η αυτοκρατορία του αναπτύσσεται στη Δύση και η στιγμή της “Αποκάλυψης” προβάλλει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ