Αυτή είναι η πανάκριβη σειρά με τον Jason Momoa που έρχεται στη νέα πλατφόρμα της Apple!
News

Αυτή είναι η πανάκριβη σειρά με τον Jason Momoa που έρχεται στη νέα πλατφόρμα της Apple!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Ανάμεσα στις πολλές ανακοινώσεις που έκανε η Apple το βράδυ της Τρίτης ήταν και η ημερομηνία πρεμιέρας της νέα υπηρεσίας TV+ που έρχεται την 1η Νοεμβρίου.

Το κόστος της μηνιαίας συνδρομής θα είναι στα 5 δολάρια, ενώ όσοι αγοράσουν κάποια από τα νέα προιόντα (iphone, ipad) θα έχουν δώρο συνδρομή για έναν χρόνο.

Η τιμή της πλατφόρμας είναι η πιο χαμηλή της αγοράς, αφού και η νέα υπηρεσία της Disney θα κοστίζει επτά δολάρια ενώ οι τιμές του Netflix βρίσκονται αρκετά παραπάνω. Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή η Apple δεν διαθέτει το περιεχόμενο των υπολοίπων, αν και φιλοδοξεί να το αλλάξει αυτό επενδύοντας πολλά δισεκατομμύρια δολάρια σε πρωτότυπες σειρές και ταινίες.

Μία από τις σειρές που έρχονται την 1η Νοεμβρίου είναι το See με τον Jason Momoa που θα μας μεταφέρει σε έναν κόσμο που οι άνθρωποι έχουν χάσει την όραση τους για εκατοντάδες χρόνια. Όλα αλλάζουν όταν γεννιούνται δύο παιδιά που βλέπουν κανονικότατα. Το trailer μας προϊδεάζει για μία σειρά με προδιαγραφές που ανταποκρίνονται σε ταινία μεγάλου μπάτζετ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ