Αυτή θα είναι η πλοκή της νέας ταινίας του Batman!
Movies

Αυτή θα είναι η πλοκή της νέας ταινίας του Batman!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Μπορεί αυτή την εποχή όλοι να ασχολούνται με την ταινία του Joker που έχει γνωρίσει την αποθέωση από τους κριτικούς και μάλιστα πήρα και τον Χρυσό Λέοντα στο φεστιβάλ της Βενετίας, αλλά έχουμε στον ορίζοντα και την ταινία του Batman!

Η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2021, τη σκηνοθεσία και το σενάριο έχει αναλάβει ο Ματ Ριβς, ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Τώρα και σύμφωνα με τον Daniel Richtman, που έχει συνήθως έγκυρες πληροφορίες από την κινηματογραφική βιομηχανία, έχουμε στα χέρια μας την πλοκή του The Batman.

«Η ταινία θα ασχοληθεί με μία υπόθεση ντετέκτιβ. Όταν στο Gotham αρχίζουν να πεθαίνουν άνθρωποι με μυστήριους τρόπους, ο Batman θα πρέπει να μπει βαθιά στον κόσμο της πόλης για να βρει στοιχεία και να λύσει το μυστήριο που συνδέεται με την ιστορία των εγκληματιών. Στην ταινία όλοι οι κλασικοί εχθροί του Batman είναι ήδη ενεργοί και όλοι τους είναι ύποπτοι». 

Αυτή η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα με όσα είχαν δημοσιευθεί πριν από μερικούς μήνες, με τις τότε πληροφορίες να λένε ότι θα κάνουν την εμφάνιση τους οι Riddler, Penguin, Catwoman και Firefly

Μιλώντας στο Hollywood Reporter, ο Ματ Ριβς είχε πει τα εξής:

Είναι μια νουάρ ταινία του Batman. Είναι μια ιστορία που την σηκώνει ο ίδιος ολόκληρη στους ώμους του και θέλω να πιστεύω ότι είναι συναρπαστική και με έντονα συναισθήματα. Τον βλέπουμε περισσότερο στο ρόλο του ντετέκτιβ από ότι τον έχουμε δει σε άλλες ταινίες. Τα κόμικ έχουν μεγάλη ιστορία σε αυτό το πεδίο. Υποτίθεται ότι είναι ο καλύτερος ντετέκτιβ του κόσμου και αυτό το στοιχείο δεν το έχουν αναδείξει οι προηγούμενες ταινίες. Θέλω να τον δω να ψάχνει τα στοιχεία και να ακολουθεί το μυστήριο, είναι κάτι που θα επιτρέψει στον χαρακτήρα του να περάσει μέσα από πολλές αλλαγές. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ