Το ακυκλοφόρητο άλμπουμ των Slipknot δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει από τη μπάντα
News

Το ακυκλοφόρητο άλμπουμ των Slipknot δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει από τη μπάντα

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Την τελευταία διετία γίνεται μία κουβέντα για ένα άλμπουμ των Slipknot που ηχογραφήθηκε αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Το πρότζεκτ ήταν παράλληλο με τη δημιουργία του All Hope is Gone πίσω στο 2008 και σε αυτό συμμετείχαν κυρίως οι Clown, Corey Taylor, Jim Root και Sid Wilson την ώρα που περίμεναν τους υπόλοιπους να μπουν στη διαδικασία.

Πριν από μερικές μέρες ο Clown αποκάλυψε ότι αυτά τα έντεκα τραγούδια θα κυκλοφορήσουν τελικά κατά τη διάρκεια αυτού του δισκογραφικού κύκλου για τη μπάντα, έτσι φανταζόμαστε μία ημερομηνία κυκλοφορία που θα πλησιάζει στα τέλη του 2020. Μιλώντας για το θέμα ο Corey Taylor αποκάλυψε ότι ο τίτλος θα είναι λογικά Look Outside Your Window και το περιεχόμενο είναι εντελώς διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει.

«Δεν υπάρχει πραγματικός τρόπος να το εξηγήσω. Είναι περιαμάτικο και πολύ μελωδικό. Είναι πολύ καλό. Υπάρχει κάτι σε αυτά τα τραγούδια. Είναι σοβαρά, με μπόλικη ενέργεια και καλλιτεχνικά. Για αυτούς που έχουν συνηθίσει τους Slipknot να ακούγονται με ένα συγκεκριμένο τρόπο, δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Βγάζει ένα Radiohead συναίσθημα».

Υπάρχει ένα τραγούδι από αυτό το άλμπουμ που το έχουμε ακούσει. Είναι το Till’ We Die που μπήκε στην deluxe έκδοση του All Hope is Gone και από τότε παίζει ως outro όταν ολοκληρώνονται οι συναυλίες τους. Ο Corey Taylor τόνισε ότι προσπάθησε πολύ εκείνη την εποχή να μπουν κάποια από τα τραγούδια στο άλμπουμ που κυκλοφόρησαν, αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι Slipknot αυτή την εποχή περιοδεύουν στο πλαίσιο της προώθησης του νέου τους άλμπουμ, We Are not Your Kind που πήγε κατευθείαν στο νούμερο σε Αμερική και Αγγλία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: