Ο Tom Holland για το μέλλον του Spider-Man  μετά το διαζύγιο
News

Ο Tom Holland για το μέλλον του Spider-Man μετά το διαζύγιο

Η μεγαλύτερη είδηση της εβδομάδας στο κινηματογραφικό πεδίο ήταν φυσικά το διαζύγιο της Sony με την Disney στο θέμα των δικαιωμάτων για τις ταινίες του Spider-Man.

Με την έκθεση της Disney να διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο, αρκετός κόσμος είχε την ελπίδα ότι μπορεί στο διάστημα που μεσολάβησε να υπήρξαν θετικές εξελίξεις και ανατροπές στο θέμα, όμως τελικά αυτό δεν συνέβη.

Ο Tom Holland, έδωσε το παρών στην έκθεση για την παρουσίαση της νέας ταινίας της Pixar, Onwards, και απευθύνθηκε για πολύ λίγο στο κοινό χρησιμοποιώντας μάλιστα μία από τις ατάκες του Iron Man στο Endgame.

«Ήταν μία τρελή εβδομάδα, σας ευχαριστώ ολους από τα βάθη της καρδιάς μου, I love you 3000».

Λίγο αργότερα μίλησε πιο αναλυτικα για το θέμα στο EW και από τα όσα είπε καταλαβαίνουμε ότι τουλάχιστον προς το παρόν δεν υπάρχει λύση στον ορίζοντα.

«Το βασικό είναι ότι κάναμε πέντε σπουδαίες ταινίες και ήταν πέντε εκπληκτικά χρόνια. Ποιος ξέρει τι μπορει να φέρει το μέλλον. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα συνεχίσω να υποδύομαι τον Spider-Man και θα περνάω καλα.Θα ειπα ο διασκεδαστικό όπως και να αποφασίσουμε να το κάνουμε. Το μέλλον του Spider-Man θα είναι διαφορετικό αλλα θα είναι το ίδιο συναρπαστικό και θα βρούμε νέους τρόπους να το κάνουμε ακόμα πιο cool».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ