Πέσιμο της κόρης του Stan Lee στη Marvel και τη Disney για τον Spider-Man
News

Πέσιμο της κόρης του Stan Lee στη Marvel και τη Disney για τον Spider-Man

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


To διαζύγιο της Sony με τη Disney στο θέμα των δικαιωμάτων του Spider-Man, αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης εδώ και δύο ημέρες και αυτό είναι λογικό αφού μιλάμε για μία υπόθεση δισεκατομμυρίων.

Και μπορεί ο περισσότερος κόσμος να στέκεται στο πλευρό της Marvel με δεδομένη την τεράστια επιτυχία του MCU και τις πολλές αστοχίες της Sony στο παρελθόν, όμως υπάρχει κάποια που έχει ξεκάθαρη προτίμηση στη Sony. Και είναι η κόρη του Stan Lee.

H Joan Celia Lee μιλώντας στο ΤΜΖ, τόνισε ότι ο πατέρας της θα συνυπέγραφε αυτή την απόφαση αν ήταν στο χέρι του και επέμεινε ότι ήταν σωστή η απόφαση της Sony να μην ενδώσει στις απαιτήσεις της Disney.

«Όταν πέθανε ο πατέρας μου κανένας από τη Marvel και τη Disney δεν με προσέγγισαν. Από την πρώτη μέρα εμπορευματοποίησαν τη δουλειά τη δουλειά του και δεν έδειξαν κανένα σεβασμό, ούτε ευπρέπεια στην κληρονομιά του. Στο τέλος κανένας άλλος δεν θα φέρονταν χειρότερα στον πατέρα μου από ότι τα στελέχη της Disney και της Marvel». 

Προφανώς και η κόρη του Stan Lee ξέρει περισσότερα από εμάς, αλλά τουλάχιστον σε ότι έχουμε δει με τα μάτια μας τα tribute της Marvel αλλά και τα συνεχή cameo του σε ταινίες μόνο ασέβεια δεν έδειχναν.

Θυμίζουμε φυσικά ότι ο Stan Lee ήταν ο δημιουργός του Spider-Man μαζί με τον Steve Ditko.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ