Χοντρό κράξιμο στους Metallica: «Δεν μπορούν πλέον να παίξουν αληθινό metal»
News

Χοντρό κράξιμο στους Metallica: «Δεν μπορούν πλέον να παίξουν αληθινό metal»

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Φουλ επίθεση στους Metallica εξαπέλυσε ο Tom G. Warrior, μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο Rolling Stone, με αφορμή την περιοδεία της tribute μπάντας που έχει δημιουργήσει και παίζουν μόνο τραγούδια των Hellhamer.

Αφορμή για τα αρνητικά σχόλια του frontman των Celtic Frοst και των Triptykon, ήταν το μίνι tribute που έκαναν στην εμφάνιση των Metallica οι Robert Trujillo και Kirk Hammett στην Ελβετία στις 10 Μαΐου όπου έπαιξαν το The Usurper των Celtic Frost.

«Το έσφαξαν και ήταν εξευτελιστικό. Γιατί δεν το αφήνουν οι εκατομμυριούχοι μακριά από τα δάχτυλα τους; Πιστεύω ότι έχουν χάσει εδώ και καιρό τη δυνατότητα να παίζουν αληθινό metal. Ίσως λοιπόν να ανέβω και εγώ στη σκηνή και να παίξω μία κακή εκδοχή του Hit the Lights με 200 λάθη για να κρατήσω την ισορροπία». 

Ο Tom G. Warrior τα έβαλε όμως και με τον James Hetflied, για ένα από τα χόμπι του που είναι το κυνήγι.

«Αυτό είναι εντελώς προσωπικό και ξέρω ότι πολλοί από τους αναγνώστες σας ίσως να μην έχουν την ίδια άποψη, αλλά ακόμα και αν έκαναν καλή δουλειά με τη διασκευή, θα ξέρναγα πάνω της γιατί δεν υποστηρίζω ανθρώπους που κυνηγούν αρκούδες για χόμπι. Δεν μπορώ να σεβαστώ έναν τέτοιο άνθρωπο ακόμα και αν είναι μουσική ιδιοφυΐα». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ