Γενετικά μεταλλαγμένος o Ozzy - Για αυτό αντέχει μετά από τόσες καταχρήσεις
News

Γενετικά μεταλλαγμένος o Ozzy – Για αυτό αντέχει μετά από τόσες καταχρήσεις

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Ο Ozzy Osbourne έχει συμπληρώσει τα 70 του χρόνια και αυτό το γεγονός από μόνο του είναι ένα μικρό θαύμα μετά από δεκαετίες καταχρήσεων.

Πώς αντέχει ακόμα ο οργανισμός του όμως; Σύμφωνα με καθηγητή του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα που μελέτησε το DNA του τραγουδιστή των Black Sabbath, η αντοχή του οργανισμού, οφείλεται σε μία σπάνια γενετική μετάλλαξη που όμοια της δεν είχε παρατηρηθεί.

Ακολουθεί το κείμενο που δημοσιεύθηκε στη New York Post και μεταφράστηκε από το ΑΠΕ.

«Ο Ozzy είναι πράγματι γενετικά μεταλλαγμένος» γράφει ο Μπιλ Σάλιβαν, καθηγητής στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Ιντιάνα, στο νέο του βιβλίο που κυκλοφόρησε αυτόν το μήνα και στο οποίο εξετάζει τους εκπληκτικούς τρόπους με τους οποίους διαμορφώνουμε το DNA των ανθρώπων και τους βιολογικούς παράγοντες που επηρεάζουν δραματικά τον τρόπο έκφρασης των γονιδίων.

Σύμφωνα με τον ερευνητή υπάρχουν πολλές παραλλαγές γονιδίων για τους ανθρώπους που τους αρέσουν τα γλυκά, για την απόλαυση του καφέ, αλλά και τα βασικά συναισθήματα, την σεξουαλική έλξη ακόμα και για τις πολιτικές προτιμήσεις.

«Μετά από όλα αυτά τα χρόνια σκέψης έχουμε συνειδητοποιήσει ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, δεν έχουμε δική μας βούληση», γράφει ο Σάλιβαν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ