Ηθοποιός του Game of Thrones για το φινάλε: «Δεν έβγαζε κανένα νόημα»
News

Ηθοποιός του Game of Thrones για το φινάλε: «Δεν έβγαζε κανένα νόημα»

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Σχεδόν τρεις μήνες έχουν περάσει από το τέλος του Game of Thrones που πέρασε στην ιστορία ως ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα φινάλε όλων των εποχών.

Ένα μεγάλο ποσοστό του κοινού έμεινε απογοητευμένο, κάποιοι άλλοι ξεκίνησαν εκστρατεία για να γυριστεί ξανά ο τελευταίος κύκλος και οι δημιουργοί της σειράς παραμένουν εξαφανισμένοι μέχρι σήμερα, αφού δεν έχουν πει κουβέντα.

Οι ηθοποιοί του Game of Thrones στάθηκαν στο πλευρό των Benniof και Weiss (κάποιοι με εντελώς διπλωματικό τρόπο), αλλά τώρα έχουμε την πρώτη έκφραση δυσαρέσκειας από ηθοποιό που συμμετείχε στη σειρά μέχρι το 2016.

Η Natalia Tena που υποδύθηκε την Osha και ήταν μέλος του καστ από το 2011 έμεινε απογοητευμένη από το φινάλε και μιλώντας στο yahoo τόνισε ότι μετά τη μάχη του Γουίντερφελ η σειρά δεν έβγαζε νόημα.

«Μου άρεσε μέχρι το σημείο που η Arya σκοτώνει τον Night King. Μετά από αυτό μπορώ να πω ότι μπερδεύτηκα. Η ποιότητα, το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα και τελικά ο τρόπος που το ολοκλήρωσαν, αν το συγκρίνετε με οποιαδήποτε άλλη σεζόν, μοιάζει σαν να να γράφτηκε από άλλους ανθρώπους. Δεν βγάζει νόημα, τουλάχιστον για εμένα».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το τέλος του Game of Thrones θα αποτελεί θέμα συζήτησης για πολλά χρόνια ακόμα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ