Οι Tool εξηγούν γιατί τα νέα τους τραγούδια είναι τόσο μεγάλα
News

Οι Tool εξηγούν γιατί τα νέα τους τραγούδια είναι τόσο μεγάλα

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Ο Αύγουστος ανήκει στους Tool, αφού το συγκρότημα επιστρέφει με νέο άλμπουμ μετά από 13 ολόκληρα χρόνια και φυσικά οι οπαδοί τους ζουν μεγάλες στιγμές.

Το Fear Inoculum έρχεται στις 30 του μήνα και μπορεί ακόμα να μην έχουμε στα χέρια μας το track listing (λογικά θα το μάθουμε σήμερα), όμως πρόσφατα με δηλώσεις του ο Adam Jones αποκάλυψε ότι θα περιέχει επτά τραγούδια με συνολική διάρκεια που θα αγγίζει τα 80 λεπτά. Μεγάλα τραγούδια δηλαδή.

Μιλώντας στο Revolver η μπάντα μίλησε για τη δημιουργία της νέας δουλειάς και ο Danny Carey εξήγησε τους λόγους πίσω από τις μεγάλες διάρκειες.

«Απλά κατέληξαν έτσι. Υπήρχαν στιγμές που σκεφτόμουν ότι καταντάει αστείο και ήμουν λίγο ανήσυχος γιατι μου αρέσει η αντίθεση ανάμεσα στα μεγάλα και τα μικρά τραγούδια. Αλλά όλα κατέληξαν μεγάλα. Σκέφτηκα ότι αν αυτό είναι το σημείο που θα συναντηθούμε ως μπάντα πρέπει να το αποδεχθώ. Προσπαθώ να βλεπω τα διαφορετικά κομμάτια μέσα στο ίδιο τραγούδι με το συνολικό αποτέλεσμα να αποτελεί κάτι σαν συμφωνικό έργο. Όσο προχωράει και εξελίσσεται και κρατάει την προσοχή του κόσμου τότε δεν ανησυχώ για τη διάρκεια». 

Από την πλευρά του ο Maynard James Keenan μίλησε για το στιχουργικό περιεχόμενο του άλμπουμ.

«Νομίζω ότι έχει να κάνει με τη σοφία μέσα από την ωρίμανση και την ηλικία. Ελπίζω ότι μεγαλώνοντας βρίσκει τη σοφία σε καταστάσεις που έχεις ζήσει. Μαθαίνεις από τα λάθη σου, μαθαίνεις από αυτά που έχεις πετύχει. Αν υπάρχει ένα γενικό θέμα στο άλμπουμ είναι ότι αγκαλιάζουμε το που βρισκόμαστε τώρα, αναγνωριζοντας από που προήλθαμε και τα όσα έχουμε περάσει». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: