Τεράστιο σε διάρκεια το δεύτερο μέρος του ΙΤ!
News

Τεράστιο σε διάρκεια το δεύτερο μέρος του ΙΤ!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Τον Σεπτέμβριο έρχεται στους κινηματογράφους το δεύτερο μέρος του IT που θα ολοκληρώσει την ιστορία που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Stephen King.

Και ετοιμαστείτε από τώρα για διάρκεια που θα πλησιάζει αυτή του Endgame των Avengers. Την αποκάλυψη έκανε ο σκηνοθέτης ταινίας, Andy Muschietti, που δήλωσε στο Digital Spy ότι η συνολική διάρκεια θα αγγίζει τις 2 ώρες και 45 λεπτά! O σκηνοθέτης είπε μάλιστα ότι όσοι την έχουν δει τονίζουν ότι ο ρυθμός της παραμένει έντονος και δεν κουράζει.

Απλά να πούμε ότι η πρώτη ταινία ήταν μισή ώρα μικρότερη με δύο ώρες και δέκα λεπτά. Η πλοκή θα μας μεταφέρει 27 χρόνια μετά, με τους ενήλικες πλέον να επιστρέφουν στο Ντέρι για να ξορκίσουν τον… δαίμονα τους!  Ο Bill Skarsgård θα είναι φυσικά στον ρόλο του Pennywise, ενώ πρωταγωνιστούν οι James McAvoy (Bill), Jessica Chastain (Beverly), Bill Hader (Richie), Isaiah Mustafa (Mike), Jay Ryan (Ben) , James Ransone (Eddie) και ο Andy Bean(Stanley). Μαζί τους και όλοι οι πιτσιρικάδες της πρώτης ταινίας που θα τους δούμε σε φλάσμπακ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ