Θα έχουμε νέους Avengers; Ο πρόεδρος της Marvel απαντά στο καυτό ερώτημα
News

Θα έχουμε νέους Avengers; Ο πρόεδρος της Marvel απαντά στο καυτό ερώτημα

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ανήκε ολοκληρωτικά στη Marvel, που είδε το Endgame να γίνεται η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών, ενώ έκλεψε την παράσταση στην Comic Con με μία σειρά ανακοινώσεων για την επόμενη διετία.

Ο Kevin Feige, παρουσίασε όλα τα τα πρότζεκτ της τέταρτης φάσης, με αρκετά σίκουελ, αλλά και νέους ήρωες που θα δούμε για πρώτη φορά. Φυσικά μεγάλο ρόλο στο μέλλον του MCU θα παίξει και το Disney+ αφού εκεί θα δούμε τέσσερις σειρές για χαρακτήρες που έχουμε ήδη γνωρίσει.

Αυτό που δεν ακούσαμε όμως, είναι το αν θα υπάρξει η δημιουργία μιας νέας ομάδας τύπου Avengers. Ο πρόεδρος των Marvel Studios, αμέσως μετά την Comic Con μίλησε στο MTV και έκανε την αποκάλυψη όταν ρωτήθηκε για το θέμα.

«Ναι θα υπάρξει. Και θα είναι μία πολύ διαφορετική ομάδα από αυτή που είδαμε στο παρελθόν. Το Endgame το έκανε σαφές αυτό. Θα είναι μία αρκετά διαφορετική μετενσαρκωση της ομάδας με κάποια πρόσωπα που ξέρουμε ήδη και κάποιους που δεν έχουμε γνωρίσει ακόμα» δήλωσε, χωρίς όμως να διευκρινίσει αν το όνομα αυτής της ομάδας θα είναι και πάλι Avengers.

Όσο για τα πλάνα μετά από αυτή τη διετία, ο Kevin Feige ήταν σαφής ότι έχουν έτοιμο το σχεδιασμό για τα επόμενα πέντε χρόνια, όμως θεώρησαν ότι έντεκα ανακοινώσεις ήταν αρκετές για αυτή την εποχή. Τόνισε πάντως ότι υπάρχει πλάνο πλάνο για την πέμπτη φάση του MCU που θα οδηγήσει στο επόμενο μεγάλο crossover event.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ