Αυτή είναι η πρώτη ηθοποιός που συμφώνησε για τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
News

Αυτή είναι η πρώτη ηθοποιός που συμφώνησε για τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Από τον Νοέμβριο του 2017 το Amazon έχει πάρει τα δικαιώματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και ετοιμάζει μία σειρά που δεν θα έχει καμία σχέση με τα γεγονότα της τριλογίας και θα μας μεταφέρει πολλές χιλιάδες χρόνια πίσω, στην 2η εποχή.

H 2η εποχή είχε διάρκεια 3441 ετών και ολοκληρώθηκε με την ήττα του Σάουρον από την τελευταία συμμαχία των ανθρώπων με τα ξωτικά, μετά την πτώση του Νούμενορ. Μπορεί δηλαδή η σειρά να μας μεταφέρει σε εκείνα τα χρόνια, αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε να μας πάει στο ξεκίνημα της δεύτερης εποχής με την άνθιση του Νούμενορ, την άνοδο του Σάουρον και την πρώτη κόντρα του με τα ξωτικά για τα δαχτυλίδια, αλλά και τη δημιουργία των Ringwaiths.

Και ενώ μας χωρίζει αρκετός καιρός ακόμα από την πρεμιέρα, που λογικά θα γίνει κάποια στιγμή το 2021, το Variety αποκαλύπτει την πρώτη ηθοποιό που έχει συμφωνήσει για να συμμετάσχει στη σειρά.

Το όνομα της είναι  Markella Kavenagh και έχει συμμετάσχει σε σειρές και ταινίες που έχουν προβληθεί στην Αυστραλία, ενώ ο ρόλος που θα αναλάβει έχει το προσωρινό όνομα Tyra.

Το σενάριο του νέου «Άρχοντα» υπογράφουν οι JD Payne και Patrick McKay,  ο Bryan Cogman του Game of Thrones είναι σύμβουλος του πρότζεκτ ενώ τη σκηνοθεσία σε πολλά από τα επεισόδια έχει αναλάβει ο  J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom).

H σειρά θα γυριστεί στη Νέα Ζηλανδία με συνολικό κόστος 1,5 δισ. δολάρια, ποσό που την κάνει φυσικά την πιο ακριβή όλων των εποχών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ