Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την μεγάλη εμφάνιση των Cure στο Ejekt Festival

Roxx |
Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την μεγάλη εμφάνιση των Cure στο Ejekt Festival - Roxx.gr

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Το βράδυ της Τετάρτης όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Πλατεία Νερού αφού οι θρυλικοί Cure έρχονται ξανά στη χώρα μας μετά από 14 χρόνια!

Αυτές που ακολουθούν είναι όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρετε πριν την άφιξη σας στο χώρο.

Αμέσως μετά δείτε και αναλυτικά το πρόγραμμα των εμφανίσεων.

1. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 16:00.
2. Για τη διευκόλυνση του κοινού, προτείνεται τα εισιτήρια να είναι τυπωμένα. Σε κάθε περίπτωση, οι θεατές θα πρέπει να έχουν ευδιάκριτο το barcode του εισιτηρίου τους, είτε εκτυπωμένο είτε κατεβασμένο στο κινητό τους.
3. Στην είσοδο της Πλατείας Νερού, υπάρχουν ξεχωριστές είσοδοι για την Αρένα και για τα VIP. Παρακαλούνται οι θεατές να κατευθύνονται στην είσοδο που αναγράφεται στο εισιτήριό τους.
4. Για την ασφάλεια του κοινού και των καλλιτεχνών, θα γίνεται έλεγχος των σακιδίων στην είσοδο. Απαγορεύεται η είσοδος στον συναυλιακό χώρο με αλκοολούχα ποτά, αναψυκτικά και φαγητά. Εντός του συναυλιακού χώρου υπάρχουν κυλικεία.
5. Υπάρχει parking στο χώρο του Tae Kwon Do. Προτείνεται στους κατόχους εισιτηρίων να προσέλθουν νωρίς στο συναυλιακό χώρο, για την πιο άνετη είσοδο τους.
6. Απαγορεύονται οι επαγγελματικές κάμερες στον χώρο του φεστιβάλ.

7. Η προπώληση σε www.viva.gr και www.public.gr θα κλείσει την ημέρα του φεστιβάλ στις 13:00. Εισιτήρια θα πωλούνται έξω από το χώρο του φεστιβάλ στην τιμή των 60€ από τις 17:00.

Πρόσβαση με Μέσα Μεταφοράς

Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση “Φόρος”)

Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου” Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου”

Μετρό: Σταθμός “Συγγρού – Φιξ” και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση “Φόρος”)

ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση “Φόρος”) είτε τραμ / γραμμές “Αριστοτέλης 4” ή “Θουκυδίδης 3” (Στάση “Δέλτα Φαλήρου”)ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ