Σε γνώριμο μέρος θα γυριστεί η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών - Θα είναι η πιο ακριβή όλων των εποχών
News

Σε γνώριμο μέρος θα γυριστεί η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών – Θα είναι η πιο ακριβή όλων των εποχών

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Από τον Νοέμβριο του 2017 το Amazon έχει πάρει τα δικαιώματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και ετοιμάζει μία σειρά που δεν θα έχει καμία σχέση με τα γεγονότα της τριλογίας και θα μας μεταφέρει πολλές χιλιάδες χρόνια, στην 2η εποχή.

H 2η εποχή είχε διάρκεια 3441 ετών και ολοκληρώθηκε με την ήττα του Σάουρον από την τελευταία συμμαχία των ανθρώπων με τα ξωτικά μετά την πτώση του Νούμενορ. Μπορεί δηλαδή η σειρά να μας μεταφέρει σε εκείνα τα χρόνια, αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε να μας πάει στο ξεκίνημα της δεύτερης εποχής με την άνθιση του Νούμενορ, την άνοδο του Σάουρον και την πρώτη κόντρα του με τα ξωτικά για τα δαχτυλίδια, αλλά και τη δημιουργία των Ringwaiths.

Αυτό που έγινε γνωστό μέσα στο Σαββατοκύριακο από site της Νέας Ζηλανδίας, είναι ότι οι τοπικές αρχές συμφώνησαν με το Amazon και θα φιλοξενήσουν την τεράστια παραγωγή της σειράς με κόστος που θα ξεπεράσει το 1,5 δισ. δολάρια για όλες τις σεζόν.

Αυτό το ποσό φυσικά και την κάνει την πιο ακριβή σειρά όλων των εποχών, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ γενικά.

Η Νέα Ζηλανδία είναι η χώρα που γυρίστηκαν και οι έξι ταινίες του Πίτερ Τζάκσον και αποτελεί γνώριμο σκηνικό για τους λάτρεις των βιβλίων και των ταινιών του «Άρχοντα».

Τα γυρίσματα της σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στη χρονιά με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για το 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ