Επιστροφή-έκπληξη στη 2η σεζόν του Haunting στο Netflix!
News

Επιστροφή-έκπληξη στη 2η σεζόν του Haunting στο Netflix!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Πριν από μερικούς μήνες μάθαμε, ότι μετά τη μεγάλη επιτυχία του Haunting of Hill House στο Netflix η σειρά θα επιστρέψει, αλλά με τη μορφή ανθολογίας.

Καινούργια ιστορία δηλαδή και διαφορετικοί πρωταγωνιστές. Ο τίτλος της 2ης σεζόν θα είναι Τhe Haunting of Bly Manor και ο δημιουργός Mike Flanagan, θα διασκευάσει την διάσημη ιστορία φαντασμάτων του Henry James,  The Turn of the Screw, που δημοσιεύθηκε το 1898 και αφορά δύο ορφανά που έχει υπό την προστασία της μία νεαρή γυναίκα. Η ιστορία έχει μεταφερθεί άλλες τρεις φορές στην οθόνη,  το 1961 στο The Innocents, δέκα χρόνια αργότερα με το The Nightcomers και το 2009 από το BBC.

Αυτό που μάθαμε τώρα, είναι ότι μία από τις πρωταγωνίστριες της πρώτης σεζόν θα επιστρέψει και στα νέα επεισόδια με εντελώς διαφορετικό ρόλο. Είναι η  Victoria Pedretti, που υποδύθηκε την ενήλικη εκδοχή της Nell Crain, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα ποιος θα είναι ο ρόλος της στη νέα σεζόν. Λογικά πάντως θα είναι η γυναίκα που που προστατεύει τα ορφανά. Η σειρά θα επιστρέψει το 2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ