Αυτή η διασκευή στο Down with the Sickness μας προετοιμάζει για τους Disturbed στο Release Athens
News

Αυτή η διασκευή στο Down with the Sickness μας προετοιμάζει για τους Disturbed στο Release Athens

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Μετράμε αντίστροφα για την πρώτη εμφάνιση των Disturbed στη χώρα μας στο πλαίσιο του Release Athens στις 30 Ιουνίου και φυσικά δουλεύουμε σκλήρα για να τελειοποιήσουμε τα «Oh, ah, ah, ah, ah» του Down with the Sickness.

Δεν θα τα καταφέρουμε πιθανότατα, αλλά τουλάχιστον έχουμε παρηγοριά αυτή τη διασκευή που μόλις κυκλοφόρησε και μας έρχεται από την Robyn Adele Anderson που την είχαμε μάθει από τις συμμετοχές της σε βίντεο του PostModern Juke Box και τώρα ακολουθεί σόλο… καριέρα κυρίως με ροκ τραγούδια.

Ακούστε τη διασκευή στο βίντεο που ακολουθεί.

Η πώληση για τη συγκεκριμένη ημέρα του Release Athens συνεχίζεται προς 42 ευρώ, για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων.

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στην τιμή των 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

Ø ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους
Ø open bar
Ø προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο
Ø ιδιωτικό parking
Ø ξεχωριστές τουαλέτες
Ø αναμνηστικό δώρο του φεστιβάλ.

Διάθεση:

Τηλεφωνικά / στο 11876

Online / viva.gr / releaseathens.gr

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Release Athens 2019 / Κυριακή 30 Ιουνίου / Disturbed + special guests: Anthrax+ more tba

Πλατεία Νερού / Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου Φαλήρου

Επισκεφτείτε το site, τη facebook και την instagram page του Release Athens για περισσότερες πληροφορίες, μαζί με τα τελευταία νέα και όλες τις χρήσιμες οδηγίες για την προπώληση και την πρόσβαση στην Πλατεία Νερού.

Γραφείο Τύπου / Επικοινωνία:
Θωμάς Μαχαίρας / [email protected]/ 6936 161979
Γιάννης Λυμπέρης / [email protected] / 6945 622781

Υπενθυμίζουμε πως κατά την είσοδό σας στο φεστιβάλ θα σας δοθεί δωρεάν έγχρωμο αναμνηστικό hard copy εισιτήριο!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επίσημος Συνεργάτης προπώλησης εισιτηρίων για τις συναυλίες του Release Athens Festival είναι το www.viva.gr. Οποιαδήποτε άλλη πηγή πώλησης εισιτηρίων, εταιρεία, πρακτορείο, ηλεκτρονική πλατφόρμα ή δευτερογενείς πωλήσεις, δεν αναγνωρίζεται και δεν αποτελεί συνεργάτη της εταιρείας. Η Fuzz Productions διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τα εισιτήρια που μεταπωλούνται χωρίς άδεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ