Χαμός στο Hellfest: Οι headliners Manowar έφυγαν και δεν θα παίξουν το βράδυ!
News

Χαμός στο Hellfest: Οι headliners Manowar έφυγαν και δεν θα παίξουν το βράδυ!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Μία εβδομάδα μετά τη θριαμβευτική τους εμφάνιση στο Release Athens που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ακόμα και σε αυτούς που είχαν αμφιβολίες, οι Manowar έριξαν «βόμβα» στο Hellfest!

To συγκρότημα ήταν προγραμματισμένο να κάνει headline εμφάνιση σήμερα στο βράδυ στην πρώτη ημέρα ενός από τα μεγαλύτερα metal φεστιβάλ της Ευρώπης, αλλά αποχώρησαν και συναυλία τους ματαιώθηκε!

Η ανακοίνωση ήρθε από τους διοργανωτές του φεστιβάλ, που τονίζουν ότι τα μέλη των Manowar αλλά και της ομάδας παραγωγής της μπάντας, βρέθηκαν την Πέμπτη στον χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ, αλλά αποφάσισαν να φύγουν, χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Φυσικά και αυτό είναι ένα τεράστιο πλήγμα για το φεστιβάλ, αφού η ακύρωση ήρθε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή έτσι δεν υπάρχει χρόνος για αλλαγές. Τα συγκροτήματα που είναι ακριβώς κάτω από τους Manowar στο billing και λογικά θα παίξουν περισσότερο είναι οι Dropkick Murphys και οι Dream Theater.

Θα περιμένουμε να μάθουμε μέσα στην ημέρα περισσότερες λεπτομέρειες για τις… χοντράδες που λογικά συνέβησαν για να φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: