Ανεβαίνουν από σήμερα οι τιμές του Netflix στην Ελλάδα!

Roxx |
Ανεβαίνουν από σήμερα οι τιμές του Netflix στην Ελλάδα! - Roxx.gr

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Μικρή άνοδο στις τιμές του ανακοίνωσε και επίσημα το Netflix για τη χώρα μας.

Η αύξηση αφορά το δεύτερο και το τρίτο πακέτο, ενώ η τιμή του απλού πακέτου παραμένει στα 7,99 ευρώ.

Το standard πακέτο με παρακολούθηση σε δύο οθόνες και HD θα αυξηθεί από 9,99 σε 10,99 και το premium πακέτο με τέσσερις οθόνες και ULTRA HD θα αυξηθεί σε 13,99 από 11,99.

Οι αυξήσεις εφαρμόζονται άμεσα για νέους συνδρομητές, ενώ οι ήδη εγγεγραμμένοι θα ειδοποιηθούμε με e-mail αλλά και μέσα από την πλατφόρμα μέσα στις επόμενες ημέρες, με την άνοδο των τιμών να μπαίνει σε ισχύ από τις 27 Ιουνίου.

Στην ανακοίνωση του το Netflix τονίζει ότι οι αυξήσεις δικαιολογούνται από τον εμπλουτισμό του περιεχομένου ενώ παρουσιάζει κάποια highlights:

Sex Education, What/If με τη Renee Zellweger, The Umbrella Academy με την Ellen Page, η τελευταία σεζόν του Orange Is The New Black, το Our Planet με τον παγκοσμίου φήμης ερευνητή Sir David Attenboroug, η πέμπτη σεζόν του Black Mirror, η τρίτη σεζόν του Stranger Things, το Dark και φυσικά το αγαπημένο La Casa de Papel/Η Τέλεια Ληστεία.

Σε επίπεδο ταινιών, όπου η πλατφόρμα διαρκώς βελτιώνεται με νέες προσθήκες:

Highlights του 2019: Το Τριπλό Σύνορο του Υποψήφιου για Όσκαρ J.C. Chandor με τους Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund & Pedro Pascal, η ταινία της Nahnatchka Khan Always Be My Maybe με τους Ali Wong και Randall Park, τo 6 Underground του Michael Bay με τον Ryan Reynolds, το Dolemite Is My Name! σε σκηνοθεσία του Craig Brewer και πρωταγωνιστή τον Eddie Murphy και το The Irishman του Martin Scorsese με τους Robert De Niro και Al Pacino το οποίο και αναμένουμε προς τα τέλη της τρέχουσας χρονιάς.

Το 2018 το Netflix μας χάρισε άλλωστε το βραβευμένο με τρία Όσκαρ Roma, το Bird Box της βραβευμένης με Όσκαρ Susanne Bier μεπρωταγωνίστρια την Sandra Bullock, Τα Χρονικά των Χριστουγέννων με τον Kurt Russell, την ταινία Mowgli: Legend of the Jungle από τον Andy Serkis αλλά και ρομαντικές κομεντί όπως To All the Boys I’ve Loved Before, The Kissing Booth και Set It Up.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ