Το New Long Festival επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ
News

Το New Long Festival επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Το New Long Fest, η μακροβιότερη εν ζωή underground φεστιβαλική διοργάνωση του καλοκαιριού, επιστρέφει ανανεωμένη για την 15η και μεγαλύτερη μέχρι στιγμής edition, έχοντας -όπως πάντα- στο line-up της τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα του εγχώριου σκληρού και εναλλακτικού ήχου.

Σε μία υπέροχη τοποθεσία, πέντε μόλις λεπτά μακριά από τη θάλασσα, το New Long Fest, θα περιλαμβάνει και φέτος -εκτός από πληθώρα μουσικών συναυλιών- στα πλαίσια της άκρως οργανωμένης υποδομής του, merchandise stands (LPs, CDs, ρουχισμός, αξεσουάρ), food stalls (μεγάλη ποικιλία σε φαγητό και ποτό), εκθέσεις εικαστικών και άλλα side activities που θα σας κρατήσουν συντροφιά σε μία μοναδική ολοήμερη φεστιβαλική εμπειρία, που χρόνο με τον χρόνο αναβαθμίζεται, καταξιώνεται και επιβεβαιώνει όλο και περισσότερο την θέση που κατέχει στον ελληνικό φεστιβαλικό χάρτη.

Το New Long Fest έχει πλέον καθιερωθεί και αποτελεί έναν θεσμό που στηρίζεται εδώ και χρόνια από τους φίλους της σκληρής και εναλλακτικής μουσικής. Όσοι δεν είχατε την τύχη να παραβρεθείτε, ήρθε μάλλον η ώρα να ζήσετε αυτή την εμπειρία! Για τους υπόλοιπους, η συνταγή είναι γνωστή: 20 & 21 Ιουλίου ραντεβού στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

NEW LONG FEST 2019
Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Ιουλίου
Στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης
(Πρώην Αμερικάνικη βάση) Λεωφ. Μαραθώνος 196
Είσοδος: 8 ευρώ ανά ημέρα – Ώρα έναρξης: 17:30
Event page: https://www.facebook.com/events/342497369768841

Vodka Juniors
+ 1 headliner TBA
Deaf Radio
Tuber
Bazooka
Godsleep
SixForNine
Monovine
Insect Radio
Sadhus
Automaton
The Overjoyed
All Vows Collapse
Furor
Diver Down
Loud Silence

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ – Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης:

Ο Δήμος Νέας Μάκρης εκμεταλλευόμενος την έκταση 40 στρεμμάτων περίπου που του διετέθη το 2000 από την Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου στο χώρο της πρώην Αμερικανικής Βάσης, κατασκεύασε ένα πανέμορφο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο που ήδη σήμερα θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα Πολιτιστικά & Αθλητικά συγκροτήματα του Νομού Αττικής.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΠΡΟΩΘΗΣΗ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ