O Σπίλμπεργκ γράφει σειρά-τρόμου και θα τη δούμε με τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει!
News

O Σπίλμπεργκ γράφει σειρά-τρόμου και θα τη δούμε με τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Έχουν περάσει 18 χρόνια από την τελευταία φορά που ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έγραψε το σενάριο για κάποιο πρότζεκτ (τότε ήταν το A.I.) και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε μία ακόμα ιδέα του να παίρνει σάρκα και οστά.

Ο 73χρονος σκηνοθέτης έχει ήδη γράψει έξι επεισόδια για μία σειρά-τρόμου και έχει παρουσιάσει το πρότζεκτ στο Quibi, που αποτελεί μία νέα streaming πλατφόρμα, αποκλειστικά για κινητά τηλέφωνα.

Ο Σπίλμπεργκ θέλει όμως έναν συγκεκριμένο τρόπο για να παρουσιάσει το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που θα αποτελείται από 12 επεισόδια. Έχει ζητήσει οι χρήστες να μπορούν να δουν τη σειρά μόνο όταν έξω είναι νύχτα, έτσι οι τεχνικοί ψάχνουν τρόπους να είναι διαθέσιμα τα επεισόδια όταν πέφτει και μέχρι να ξημερώσει στην περιοχή του κάθε χρήστη.

Το Quibi αναμένεται να γίνει διαθέσιμο την Άνοιξη του 2020 και θα περιέχει ορίτζιναλ σειρές, με τις περισσότερες να έχουν μικρή διάρκεια, αφού οι στόχευση είναι μόνο οι χρήστες κινητών.

Εκτός από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ με την πλατφόρμα έχουν συμφωνήσει ακόμα οι Steven Soderbergh, Guillermo del Toro, Sam Raimi, Catherine Hardwick, Anna Kendrick, Doug Liman, Laurence Fishburne και Antoine Fuqua.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ