Σε κλινική αποτοξίνωσης εδώ και ένα μήνα ο Τζον Σνόου!

Roxx |
Σε κλινική αποτοξίνωσης εδώ και ένα μήνα ο Τζον Σνόου! - Roxx.gr

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


To τέλος του Game of Thrones επηρέασε περισσότερο από κάθε άλλον τον Κιτ Χάρινγκτον που σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει μπει σε κλινικη αποτοξίνωσης αρκετές εβδομάδες πριν προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηθοποιός που υποδύθηκε στη σειρά τον Τζον Σνόου, είχε επιβαρυνθεί ψυχολογικά μετά το τέλος των γυρισμάτων και μπήκε οικειοθελώς στην κλινική για να αντιμετωπίσει θέματα στρες και κατανάλωσης αλκοόλ.

Η κλινική βρίσκεται στο Κονέκτικατ και το κόστος διαμονής ξεπερνάει τις 120.000 δολάρια το μήνα. Η γυναίκα του Χάρινγκτον, Ρόουζ Λέσλι, είναι σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα τρομερά υποστηρικτική στην όλη υπόθεση.

Την είδηση επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος του 32χρονου, τονίζοντας ότι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτό το κενό διάστημα στο πρόγραμμα του για να αντιμετωπίσει προσωπικά θέματα.

Άνθρωπος του περιβάλλοντος του τονίζει, ότι το φινάλε της σειράς και η αγωνία για το μέλλον δημιούργησε μεγάλο άγχος στο Χάρινγκτον.

O Χάρινγκτον έχει το ελεύθερο να βγαίνει από την κλινική και έχει γίνει αντιληπτός από κατοίκους της περιοχής στο Κονέκτικατ, κατά την είσοδο του σε γυμναστήριο, αλλά και σε ένα βιβλιοπωλείο. Μάλιστα η απάντηση που έχει δώσει όταν τον ρωτάνε τι κάνει εκεί, είναι ότι βρίσκεται σε διακοπές.

Έτσι αντέδρασε ο Τζον Σνόου όταν διάβασε για πρώτη φορά το σενάριο του φινάλε Game of ThronesΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ