Έτσι κατάφερε να σκοτώσει τον Night King η Άρυα

Roxx |
Έτσι κατάφερε να σκοτώσει τον Night King η Άρυα - Roxx.gr

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Μία από τις στιγμές της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones που ήταν φτιαγμένη για πανηγυρισμούς λες και μπήκε γκολ στις καθυστερήσεις τελικού, ήταν φυσικά αυτή όπου η Άρυα σκοτώνει τον Night King στο τέλος του Long Night.

Βέβαια, αμέσως μετά, αρχίσαμε να το σκεφτόμαστε λίγο καλύτερα και να προβληματιζόμαστε για τον τρόπο που η μικρή Σταρκ εμφανίστηκε από πολύ ψηλά, περνώντας μάλιστα ανάμεσα από ένα σωρό White Walkers.

To ντοκιμαντέρ για την τελευταία σεζόν της σειράς που προβλήθηκε την Κυριακή στο HBO, δίνει μία απάντηση σε αυτό το θέμα.

Την ώρα που όλοι οι ηθοποιοί διαβάζουν μαζί το σενάριο των επεισοδίων, γίνεται δυνατά η ανάγνωση της συγκεκριμένη στιγμής:  «Ο Night King περπατά με μεθοδική, τρομακτική ηρεμία. Σταματάει πριν από τον Bran και σηκώνει το σπαθί του για να χτυπήσει, αλλά κάτι έρχεται προς το μέρος του από το σκοτάδι. Είναι η Άρυα. Πηδάει από ένα σωρό από νεκρών White Walkers, πάνω στον Night King και τον καρφώνει. Ο Night King διαλύεται». 

Έτσι λοιπόν έφτασε στον Night King η Άρυα, κάτι που δεν είδαμε ποτέ στη σειρά. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια και αφού η σκηνή έμοιαζε με γκολ, θα ήταν πολύ χρήσιμο ένα ριπλέι της φάσης από άλλη κάμερα.

Περιττό να πούμε ότι όταν οι ηθοποιοί διάβασαν τη σκηνή, ξέσπασαν και αυτή σε χειροκροτήματα.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ