Πρόεδρος του HBO για τους δημιουργούς του Game of Thrones: «Έκαναν καταπληκτική δουλειά»
News

Πρόεδρος του HBO για τους δημιουργούς του Game of Thrones: «Έκαναν καταπληκτική δουλειά»

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Μπορεί το Game of Thrones να ολοκλήρωσε την πορεία του την Κυριακή που μας πέρασε, όμως η κουβέντα για την τελευταία σεζόν και τον τρόπο που έπεσε η αυλαία θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα.

Υπάρχει φυσικά μεγάλη δυσαρέσκεια από μέρος του κοινού, όχι τόσο για τα όσα έγιναν, αλλά για την ταχύτητα εξέλιξης της σειράς αλλά και τις μεγάλες τρύπες του σεναρίου που δεν μας είχε συνηθίσει το GOT στα πρώτα χρόνια ζωής του.

Τι λέει όμως το κανάλι για το φινάλε; Ο πρόεδρος προγραμματισμού του HBO, Casey Bloys, μιλησε στο Variety και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το τελικό αποτέλεσμα αποδίδοντας παράλληλα τα εύσημα στους δημιουργούς Benioff και Weiss που δέχονται το μεγαλύτερο μέρος της κριτικής από τον κόσμο.

«Νομίζω ότι έκαναν καταπληκτική δουλειά. Είναι πάντα λυπηρό όταν τελειώνει μία σπουδαία σειρά, αλλά αυτό είναι μέρος της τηλεοπτικής ζωής. Και η ζωή προχωράει. Αλλά προφανώς είμαστε περήφανοι για το Game of Thrones» δήλωσε ο Bloys, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο τρόπος που τελείωσε η σειρά ήταν σχεδιασμένος εδώ και πολλά χρόνια.

«Σε μια σειρά με τόσο μεγάλο κοινό, είναι δύσκολο να ικανοποιήσεις τους πάντες. Υπάρχει διχασμός ανάμεσα σε αυτούς που τους άρεσε και σε αυτούς που δεν τους άρεσε. Νομίζω ότι τα παιδιά κατάφεραν να προσγειώσουν ένα τεράστιο αεροπλάνο κάνοντας εξαιρετική δουλειά. Αλλά ποτέ δεν μπορείς να τους έχεις όλους ευχαριστημένους και δεν πρέπει να είναι αυτός ο στόχος»
Είχαν ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο. Δεν ήταν απόφαση της στιγμής. Το είχαν σκεφτεί πολύ καλά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ